Αισιοδοξία για Μέσι στη Σαουδική Αραβία, το παλεύει η Μπαρτσελόνα

Ο Λιονέλ Μέσι δεδομένα θ’ αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει στα χέρια του πρόταση από την Αλ Χιλάλ με αποδοχές εκατοντάδων εκατομμυρίων ετησίως. Χρήματα που δεν μπορεί να δώσει η Μπαρτσελόνα, αλλά δεν εγκαταλείπει τη μάχη για τον πρώην άσο της. Ο Μέσι, πάντως, δεν βιάζεται να πάρει την απόφασή του.

Στο ρεπορτάζ της Marca για το μέλλον του παγκόσμιου πρωταθλητή αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Το τέλος της σεζόν πλησιάζει και υπάρχει αυξανόμενη αισιοδοξία στη Σαουδική Αραβία για την πιθανή άφιξη του Λιονέλ Μέσι .

Οι πολιτικοί και αθλητικοί ηγέτες είναι ολοένα και πιο σίγουροι ότι ο Αργεντινός σταρ σύντομα θα κοσμεί το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της ασιατικής χώρας.

Ο Μέσι και ο πατέρας του κι εκπρόσωπος του, Χόρχε, επέμειναν ότι δεν θα ληφθεί καμία απόφαση για το μέλλον του νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου, όταν λήξει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν .

Μόνο ένα πράγμα φαίνεται κοντά στο να είναι σίγουρο και αυτό είναι ότι ο Μέσι θα φύγει από τη Γαλλία αυτό το καλοκαίρι.

Η επιθυμία των κυβερνώντων της Σαουδικής Αραβίας είναι η αραβική Pro League να αναζωπυρώσει τον ανταγωνισμό Messi-CR7, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην Αλ Νασρ .

Τα δημοσιεύματα από το Ριάντ αναφέρουν ότι ο Μέσι θα λάβει ένα ακόμη πιο προσοδοφόρο συμβόλαιο από τον Ρονάλντο. Η προσφορά που λέγεται ότι βρίσκεται στο τραπέζι είναι αξίας άνω των 300 εκατομμυρίων ευρώ.

Υπήρξαν επίσης φήμες ότι άλλα μεγάλα ονόματα στον κόσμο του ισπανικού ποδοσφαίρου θα μπορούσαν να κατευθυνθούν στη Σαουδική Αραβία αυτό το καλοκαίρι, με τους συλλόγους να επιχειρούν να προσελκύσουν μεγάλα ονόματα.

Οι Σέρχιο Μπουσκέτς, ο Τζόρντι Άλμπα, ο Νάτχο, ο Καρίμ Μπενζεμά ακόμη και ο Αλβάρο Μοράτα έχουν συνδεθεί με κινήσεις.

Η αισιοδοξία στη Σαουδική Αραβία, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν συνάδει με την ηρεμία στο στρατόπεδο του Μέσι, ο οποίος δεν βιάζεται να επιβεβαιώσει κάτι.

Στο μεταξύ, η Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να είναι στο τρέξιμο, προσπαθώντας να κάνει ταχυδακτυλουργικά με τους αριθμούς για να κάνει βιώσιμη μια συμφωνία για το πρώην νούμερο 10 της».

To Top