Μπήκαν ληστές στο σπίτι του Τζάστιν Κλάιφερτ, ξυλοκόπησαν την σύντροφό του και έκλεψαν αντικείμενα αξίας 160.000 ευρώ

Ο Τζάστιν Κλάιφερτ βρίσκεται μαζί με την αποστολή της Βαλένθια ενόψει του αποψινού αγώνα κόντρα στην Μαγιόρκα ( 20:30, Novasports 1HD).

Παρόλα αυτά, το μυαλό του ποδοσφαιριστή βρίσκεται στην σύντροφό του, η οποία βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη μέσα στο σπίτι τους. Τρεις κουκουλοφόροι εισέβαλαν στη βίλα του ζευγαριού και χτύπησαν την κοπέλα του Ολλανδού για να την εκφοβίσουν. Έκλεψαν πολύτιμα αντικείμενα, ρολόγια, κοσμήματα και ρούχα αξίας περίπου 160.000 ευρώ.

Η βίαιη ληστεία ήταν πολύ γρήγορη, ο συναγερμός του σπιτιού δεν ήταν ενεργοποιημένος, γεγονός που διευκόλυνε την εισβολή. Οι τρεις κουκουλοφόροι μπήκαν από τον κήπο.

Απείλησαν την κοπέλα του παίκτη και την ξυλοκόπησαν προκειμένου να τους πει πού βρίσκονταν τα πολύτιμα αντικείμενα. Σε μόλις δύο λεπτά πήραν ό,τι τους ενδιέφερε και έφυγαν από το σπίτι με τα κλοπιμαία. Παρότι το θύμα τραυματίστηκε ελαφρά, το σοκ που υπέστη ήταν μεγάλο.

Οι δράστες, πιθανότατα, γνώριζαν πως η σύντροφος του 24χρονου Ολλανδού θα ήταν μόνη της στο σπίτι, καθώς ο ποδοσφαιριστής θα έλειπε για τον αγώνα στη Μαγιόρκα.

Η Πολιτοφυλακή υποπτεύεται οργανωμένη συμμορία που ελέγχει ποδοσφαιριστές μέσω κοινωνικών δικτύων, καθώς έχουν σημειωθεί επιθέσεις με παρόμοιες διαδικασίες σε ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν με την ομάδα τους ενόψει αγώνων.

To Top