Αισιοδοξία και αναμονή για τους δυο… «Βολιώτες»

Η εβδομάδα που έρχεται θα δρομολογήσει τις εξελίξεις στο θέμα της απόκτησης των Καλίφα Σανκαρέ και Χαβιέ Ούμπιντες από τον Άρη. Οι πληροφορίες που έρχονται στo φως της δημοσιότητας καθημερινά δημιουργούν διάφορα συναισθήματα στον κόσμο της ομάδας.

Από τη μια, οι κίτρινοι διακριτικά βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τους δυο ποδοσφαιριστές, έχοντας τον πρώτο λόγο για την ενεργοποίηση της συμφωνίας μαζί τους.

Από την άλλη, η καθημερινή ειδησεογραφία «βάζει» στο παιχνίδι κι άλλες ομάδες που όπως είναι λογικό ενδιαφέρονται για τους δυο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλους.

Στην Αλκμήνης πάντως, κρατούν χαμηλούς τόνους και εκφράζουν την αισιοδοξία στα όρια της σιγουριάς ότι οι ποδοσφαιριστές είναι μια «ανάσα» από τη μετακίνησή τους στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το μόνο που απομένει για να ντυθούν στα κιτρινόμαυρα είναι να «τρέξουν» οι εξελίξεις σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον οριστικό υποβιβασμό του στη Δ’ Εθνική.

Μόλις συμβεί αυτό, τότε οι συμφωνίες του Άρη με τους παίκτες θα ενεργοποιηθούν και έτσι οι κίτρινοι θα βάλουν στη «μηχανή» τους δύο ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν σημαντικές λύσεις και να δώσουν την ευχέρεια περισσότερων επιλογών στον Σάκη Τσιώλη.

To Top