Ο Τζεβελέκης κόβει τον “βραχνά” της εφορίας!

Η ρύθμιση του χρέους στην εφορία μπαίνει αύριο στην τελική της ευθεία. Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Τζεβελέκης θα αναλάβει να πληρώσει το 70-80% της απαιτούμενης προκαταβολής, ύψους 350.000 ευρώ και έτσι η ΚΑΕ θα μπει σε ρύθμιση και θα έχει να διακανονίσει μόνο τις οφειλές προς τρίτους.

Αύριο το πρωί ο κ. Τζεβελέκης με νομικό και λογιστή θα πάει στην εφορία και θα ενημερώσει γραπτώς με υποβολή εγγράφου πως γίνεται αποδεκτός ο οικονομικός έλεγχος και η οφειλή που έχει καταγραφεί για την ΚΑΕ Άρης.

Ουσιαστικά αυτό είναι το πρώτο βήμα για την οριστική λύση. Η εφορία εντός 8-9 ημερών θα καλέσει την ΚΑΕ Άρης για να προκύψει συμβιβαστική λύση – ρύθμιση μέσω μηνιαίων δόσεων – στην καταβολή του χρέους. Ο κ. Τζεβελέκης θα πρέπει να καταβάλλει τότε το ποσό των 350.000 ευρώ, το οποίο σε ποσοστό 70-80% θα βγει από τη δική του τσέπη, παρότι του αναλογεί μικρότερο ποσοστό, βάσει των χρήσεων.

Εντούτοις, επειδή η ομάδα πρέπει να μην έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα και πρέπει να παραμείνει “ζωντανός οργανισμός” και να συνεχίσει να λειτουργεί, είναι αποφασισμένος να βάλει πλάτη και να δώσει χρήματα που δεν του αναλογούν στην προκαταβολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τζεβελέκης έχει ήδη έρθει σε επαφή με στελέχη της ΓΕΝΕΣΙΣ και ζήτησε να συμβάλλουν και αυτά στην ρύθμιση του χρέους στην εφορία. Ο κ. Ντίμης Παπαϊωάννου έχει απαντήσει θετικά στον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ και θα συνδράμει με ένα χρηματικό ποσό. Εντός της βδομάδας αναμένεται και η απάντηση του κ. Αλέξη Αντωνιάδη.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας που πλέον έχει περισσότερο τυπικό, παρά ουσιαστικό χαρακτήρα, ο Άρης θα έχει ρυθμίσει τις οφειλές του προς το δημόσιο και θα είναι από τις πιο υγιείς ομάδες, αφού θα μπορεί πιο εύκολα να βάλει σε μια τάξη και τις οφειλές προς τρίτους, παίκτες και προπονητές περασμένων ετών.

To Top