Αισιοδοξία στον Άρη για την ελληνική υπηκοότητα του Βεζένκοφ

Επιβεβαιώθηκε από τις εμπλεκόμενες πλευρές το θέμα που ανέδειξε χθες το PRESSARIS για την προσπάθεια που κάνει η ΚΑΕ Άρης να εκδώσει ελληνικό διαβατήριο στον Σάσα Βεζένκοφ. Υπάρχει αισιοδοξία ότι η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος και ο Άρης θα μπορέσει να αποκτήσει κι άλλον ξένο τη φετινή χρονιά.

Δεν είναι βέβαιο ακόμα αν ο Δημήτρης Πρίφτης επιθυμεί να καλυφθούν όλες οι διαθέσιμες θέσεις ξένων. Σήμερα, ο Άρης έχει έναν κοινοτικό με συμβόλαιο (Βεζένκοφ – Βουλγαρία), έχει κλεισμένο έναν ακόμα (Πάσαλιτς – Βοσνία) και έχει την δυνατότητα να αποκτήσει τέσσερις μη Ευρωπαίους. Είναι βέβαιο ότι θα καλύψει τρεις θέσεις από αυτή την κατηγορία παικτών και θα αφήσει κενή για άλλη μία.

Αν ο Βεζένκοφ αποκτήσει ελληνική υπηκοότητα, ενδεχόμενο που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, τότε θα ανοίξει και μία θέση κοινοτικού, την οποία ο Πρίφτης θέλει να χρησιμοποιήσει.

Ενδεχομένως η υπόθεση να μην ολοκληρωθεί πριν το ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων, αλλά μεσούσης της περιόδου, όμως όπως και να έχει θα είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη για τον Άρη, αλλά και για τον παίκτη και όχι μόνο γι’ αυτή τη χρονιά.

 

To Top