Μετά τον Πάσαλιτς στόχος να κλείσουν οι τρεις Αμερικανοί έως 25 Αυγούστου!

Με δεδομένη την παρουσία του Μοχάμεντ Πάσαλιτς την επόμενη χρονιά, ο Δημήτρης Πρίφτης και οι συνεργάτες του αναζητούν τρεις ακόμα βασικούς παίκτες. Θα είναι όλοι τους Αμερικανοί και στόχος είναι να αποκτηθούν και οι τρεις πριν ξεκινήσει η προετοιμασία, στις 25 Αυγούστου.

Ο Πρίφτης προορίζει τον Πάσαλιτς όχι για οργανωτή, αλλά για την θέση “2”, την επόμενη χρονιά. Προτιμάει τον Βόσνιο να τον έχει σε ρόλο εκτελεστή, σκόρερ, για να μην τον κουράζει και με την οργάνωση, κάτι που σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα ο “άσος” που θα αποκτηθεί θα έχει διαφορετικά στοιχεία από τον Πάσαλιτς σε συγκεκριμένους τομείς (καλύτερος αμυντικός, καλύτερος οργανωτής και πασέρ, όχι κατ’ ανάγκη σκόρερ ή σουτέρ), ώστε να αλληλοσυμπληρώνονται.

Οι δύο άλλες επιλογές είναι ένας σμολ φόργουορντ και ένας σέντερ. Η λογική του Πρίφτη μέχρι στιγμής σε ότι αφορά τις σκέψεις του για τον Άρη της επόμενης χρονιάς οδηγεί στο συμπέρασμα ότι θέλει να πάει με δοκιμασμένες λύσεις και με παίκτες που γνωρίζει, περιορίζοντας το ρίσκο. Λογικά ο Άρης θα εξαντλήσει τις πιθανότητες να αποκτήσει ξένους που ή γνωρίζουν το ελληνικό πρωτάθλημα ή (και) έχουν εργαστεί με τον Πρίφτη και μετά θα πάει στα κολεγιόπαιδα.

Πάντως από τους παίκτες που αποφοίτησαν φέτος από κολέγια υπάρχουν ακόμα αρκετοί διαθέσιμοι ποιοτικοί σε όλες τις θέσεις που αναζητά ο Άρης.



To Top