Αισιόδοξος για τον Άρη, με αιχμές για Ζαγοράκη

Θεωρείται και είναι ένας από τους πιο έμπειρους προπονητές και γνώστες του ποδοσφαίρου. Ο Γιώργος Παράσχος μίλησε για όλα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εξέφρασε την αισιοδοξία του για τον Άρη και ήταν αιχμηρός για τον Θόδωρο Ζαγοράκη.

Ο προπονητής του Λεβαδειακού μιλώντας στο «Αθλητικό Μετρόπολις» σχολίασε την πορεία των κίτρινων τονίζοντας ότι: «Ο Άρης πλήρωσε το πολύ κακό του ξεκίνημα. Με την έλευση του Μασάδο έχει ανέβει πολύ και μπορεί και καλύτερα πράγματα. Τα παιχνίδια του είναι βατά. Και μπορεί να προλάβει τα πλέι οφ. Ακόμα και με τον Παναθηναϊκό που παίζει την άλλη Κυριακή που πιθανόν θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών ο Άρης μπορεί να το χτυπήσει”.

Από κει και πέρα ήταν αιχμηρός για τον Θόδωρο Ζαγοράκη, σχολιάζοντας: «Δε μίλησα και ούτε θέλω να μιλήσω μαζί του. Δεν έχουμε να πούμε τίποτα. Είναι τελείως διαφορετικός χαρακτήρας. Τον έζησα και σαν ποδοσφαιριστή. Δεν μου άρεσε ο τρόπος του. Μου κατέστρεψε όλα τα όνειρα μου. Έκανα 18 χρόνια το αγροτικό μου και ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Μπορεί να ανέβαινα πιο ψηλά. Προπονητικά αυτό που έγινε με γύρισε πάλι στα παλιά. Κάνω και πάλι το αγροτικό μου μετά από 25 χρόνια προπονητικής».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top