Νίκη επί του Παμβοχαϊκού, 5η θέση, Ευρώπη…

Αισιόδοξος για νίκη επί του Παμβοχαϊκού την Παρασκευή (23/03) ώστε η ομάδα να μπει στην οκτάδα, αλλά και για κατάληψη της προνομιούχου 5ης θέσης στα πλέι οφ που θα ακολουθήσουν, δήλωσε ο τιμ μάνατζερ του Άρη, Κώστας Ευθυμιάδης, μέσα από την συχνότητα του «Άρης FM 92.8».

Αναφορικά με τον κρίσιμο αγώνα του Άρη με τον Παμβοχαϊκό στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, την Παρασκευή (23/03,19:00) στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, είπε: «Θέλουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και τη διεκδικούμε. Μπορεί αυτή να μην έρχεται σε κάποια ματς, όπως έγινε και με τη Σύρο. Εκεί βέβαια είχαμε πολύ κακή διαιτησία. Η Σύρος είναι μια πολύ καλή ομάδα και δεν χρειάζεται να βοηθηθεί από τη διαιτησία. Είναι ευχάριστη έκπληξη για το φετινό πρωτάθλημα οι ομάδες από περιφέρεια, όπως η Σύρος και ο Παμβοχαϊκός. Με νίκη στο παιχνίδι της Παρασκευής και συνδυασμό αποτελεσμάτων, μπορούμε να βγούμε ακόμη και πέμπτοι. Είναι ένα κρίσιμο ματς. Καλούμε όπως κάνουμε πάντα, τον κόσμο να είναι κοντά μας. Τότε έχουμε καλύτερη ψυχολογία και καλύτερα αποτελέσματα».

Σχετικά με την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Σύρο, για το θεσμό του Κυπέλλου, ανέφερε: «Δεν έγινε καλό παιχνίδι. Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο γι αυτό. Ξεκινώντας την προθέρμανση είχαμε να αντιμετωπίσουμε δύο σοβαρά προβλήματα. Ο Τζελάτης ένιωσε έντονο πόνο στο πόδι και ο Κυριακίδης ταλαιπωρούνταν από τράβηγμα στους κοιλιακούς. Φυσικά τα προβλήματα αυτά δεν αποτελούν άλλοθι. Η ψυχολογία και το άγχος των παικτών ήταν που καθόρισαν το αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε από την πλευρά μας να τους ενισχύσουμε ψυχολογικά προκειμένου μπουν στο γήπεδο και να απολαύσουν το παιχνίδι. Δυστυχώς αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Αγωνιστικά, αδιαμφισβήτητα οι δυνατότητες μας είναι μεγαλύτερες από τον Παναθηναϊκό. Ήταν ένα στραβό, άσχημο ματς».

Όσον αφορά την τελική κατάταξη των ομάδων, είπε: «Όλα είναι ρευστά. Μόνο στις τέσσερις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα τα πράγματα είναι πιο ήρεμα. Κατά τα άλλα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Δεν μπαίνουμε σε λογικές να κοιτάμε τη βαθμολογία κλπ. Μπαίνουμε κάθε φορά μέσα στο γήπεδο με τη λογική να κερδίσουμε κάθε αγώνα. Αυτή είναι η λογική του Άρη σε όλα τα αθλήματα».

Για το σχεδιασμό της ομάδας εν όψει της νέας χρονιάς και το κατά πόσο οι ακαδημίες μπορούν να προσφέρουν στην πρώτη ομάδα, δήλωσε: «Πάντα έχουμε στο μυαλό μας πως ανάλογα με τα οικονομικά πλαίσια υπάρχουν θα πρέπει να κινηθούμε. Αυτό μας κάνει να είμαστε ανήσυχοι, να κοιτάμε προς πάσα κατεύθυνση. Τα χρήματα λιγοστεύουν κάθε χρονιά και υπάρχει εγρήγορση από την πλευρά μας. Στόχος μας είναι να δουλευτούν και οι ακαδημίες. Δουλεύουμε στο κομμάτι αυτό προκειμένου να μπορούμε τα επόμενα χρόνια, να ενισχύουμε έτσι την πρώτη ομάδα. Αν δεν βάλεις μακροπρόθεσμους στόχους, δεν θα πετύχεις».

Για τα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν τον αθλητισμό στο σύνολο του, επαγγελματικό και ερασιτεχνικό, είπε: «Αναλογιστείτε πως έχουν οικονομικά προβλήματα αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο που σίγουρα είναι ι το πιο ελκυστικό άθλημα σήμερα. Όταν λοιπόν οι ΠΑΕ αντιμετωπίζουν οικονομική δυσπραγία, σκεφτείτε τι συμβαίνει στα υπόλοιπα αθλήματα και ιδίως στο βόλεϊ που είναι επαγγελματικό αλλά χωρίς μεγάλη απήχηση».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top