Αισιόδοξος ο Αθανασιάδης, αλλά ζήτησε υπομονή και προσοχή

Το θέμα με το επενδυτικό ενδιαφέρον για την ΠΑΕ Άρης παραμένει ανοιχτό… Ο πρόεδρος της Θανάσης Αθανασιάδης, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του χειρίζονται με διακριτικότητα την υπόθεση, βρέθηκε στην εκδήλωση της ΚΑΕ για τους χορηγούς, δέχθηκε αρκετά ερωτήματα από πολλούς από τους παρευρισκόμενους, ήταν αισιόδοξος, αλλά ζήτησε υπομονή και… χαμηλά την μπάλα.

Στην αίθουσα του «Maison Crystal» σίγουρα τα φώτα έπεσαν στην εκδήλωση της κίτρινης ΚΑΕ, στους χορηγούς της. Στο περιθώριο της και ενώ είχαν ολοκληρωθεί οι βραβεύσεις, η παρουσία, όπως ήταν φυσικό, του προέδρου της ΠΑΕ Θανάσης Αθανασιάδη έδωσε την αφορμή για αρκετές συζητήσεις και… πηγαδάκια. Με θέμα φυσικά το τι μέλλει γενέσθαι στην ΠΑΕ.

Ο Αθανασιάδης κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, σε όσες ερωτήσεις δέχθηκε, ζήτησε, πάντως, υπομονή, επαναλάμβανε ότι είναι μια δύσκολη υπόθεση που χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του, υπογραμμίζοντας ότι έγιναν καθοριστικά βήματα στο πρόσφατο ταξίδι που έγινε στην Ελβετία. Σε κάθε περίπτωση παρέπεμπε στα όσα είχε πει στην γιορτή του ενιαίου Άρη, όταν και υπογράμμισε ότι «θα δώσουμε την μάχη για να ξεφύγουμε από την κρίση».

Την ίδια ώρα, βέβαια, ιδιαίτερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, ούτε η ταυτότητα της εταιρίας, με την οποία έχουν συζητήσει οι κ.κ. Αθανασιάδης, Ορφανίδης και Κόντης την προηγούμενη εβδομάδα.

Το μόνο καινούργιο στοιχείο που έχει δει το φως της δημοσιότητας είναι ότι σε πρώτη φάση, η συζήτηση έχει προχωρήσει ώστε η ενδιαφερόμενη εταιρία να αναλάβει το μάνατζμεντ της ΠΑΕ. Σε αυτήν την περίπτωση θα αναλάβει την υποχρέωση να βάλει και άμεσα  χρήματα που απαιτούνται για να τακτοποιηθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας.
Οι ημερομηνίες για την αδειοδότηση πιέζουν, μια και μέχρι τις 31 Μαρτίου (με παράταση 3-4 ημερών) πρέπει να γίνει η κατάθεση του φακέλου της αδειοδότησης όσον αφορά τα οικονομικά κριτήρια. Ο πρόεδρος της κίτρινης ΠΑΕ δεν έκρυβε στις συζητήσεις που έκανε την Δευτέρα στην εκδήλωση της ΚΑΕ, ότι όλοι κινούνται με βάση αυτή την ημερομηνία, στοχεύοντας συγκεκριμένα τις προσπάθειές τους.

Στις συζητήσεις συμμετείχε και ο πρόεδρος της Λέσχης Γιάννης Γρανούζης, ο οποίος με τη σειρά του, υπογράμμιζε τη σημασία της γενικής συνέλευσης που επίκειται. Πρέπει να σημειώσουμε εδώ, ότι αποτελεί κομβικής σημασίας η γενική συνέλευση της Λέσχης στις 22 Φεβρουαρίου, στην οποία τα μέλη του φορέα αναμένεται να αποφασίζουν για το αν θα ανάψουν πράσινο φως στη διοίκηση ώστε να ολοκληρώσει τις επαφές που βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο.

To Top