Ο “βουτηχτής” Γιαννακόπουλος προκαλεί με όσα δηλώνει για τον Άρη!

Ο φίλαθλος κόσμος του ποδοσφαίρου περίμενε με μεγάλη αγωνία πότε θα κάνει αισθητή την παρουσία του ο ΠΣΑΠ και πρόεδρός του Στέλιος Γιαννακόπουλος για όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Και την έκανε! Και φυσικά δεν απογοήτευσε κανέναν με την στάση του… Ο “βουτηχτής” Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με τον Γερουλάνο και αυτό που έχει… διαπιστώσει από την “στενή παρακολούθηση” της Σουπερλίγκας είναι ότι ο Άρης και τα Γιάννενα χρωστούν λεφτά στους παίκτες! Όλα τα άλλα καλά τα βρήκε;

Είναι να κλαίει και να γελάει κανείς με αυτά που γίνονται στην χώρα, αλλά ώρες – ώρες καλά που υπάρχει και το ελληνικό ποδόσφαιρο να θυμίζει σε όλους ότι η… βλακεία είναι ανίκητη!
Συναντήθηκε, λοιπόν ο υπουργός Πολιτισμού (και Τουρισμού), Παύλος Γερουλάνος – γνωστός για τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις… – με τον πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, Στέλιο Γιαννακόπουλο, αυτόν που με τις εξαίσιες “βουτιές” του προκαλούσε τον γέλωτα και τον εκνευρισμό στο παρελθόν.
Μετά τη συνάντηση ο Γιαννακόπουλος έκανε τις εξής δηλώσεις: “Ηταν μεγάλη τιμή για μας που μας δέχθηκε ο υπουργός. Συζητήσαμε για την «Μαύρη Βίβλο» της FIFRro. Δυστυχώς, κατέχουμε την πρώτη θέση στη διαφθορά. Το ελληνικό ποδόσφαιρο περνάει δύσκολες στιγμές” και συνέχισε αναφερόμενος στο πρόβλημα με την Football League 1 και την Football League 2: “Υπάρχει η καλή διάθεση του υπουργού να μας βοηθήσει, ώστε να τακτοποιηθεί το θέμα με τις ομάδες εκείνες που δεν έχουν υπογράψει ακόμη τις ρήτρες βίας. Παράλληλα, συζητήσαμε για το θέμα του Αρη και του ΠΑΣ Γιάννινα, που οφείλουν χρήματα σε παίκτες. Η Πολιτεία έχει τη διάθεση να μας βοηθήσει. Μιλήσαμε και για άλλα θέματα που απασχολούν τους ποδοσφαιριστές. Είμαι σίγουρος, ότι θα έχουμε αίσιο τέλος. Πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα η διαφθορά και οι ποινές που θα επιβάλλονται να είναι πολύ αυστηρές”.

Δηλαδή, από τα λόγια του προέδρου του ΠΣΑΠ προκύπτει ότι όλες οι άλλες ομάδες στο πρωτάθλημα που… αναβλύζει αξιοπιστία, ισονομία και χρήματα, μόνο ο Άρης και τα Γιάννενα χρωστούν στους παίκτες χρήματα. Στην ΑΕΚ είναι όλα τακτοποιημένα. Στον ΠΑΟΚ επίσης. Στον Παναθηναϊκό αν μη τι άλλο δεν υπάρχουν υποχρεώσεις προς παίκτες. Ούτε φυσικά στον Πανιώνιο, στον ΟΦΗ… Για τον Γιαννακόπουλο βασικό θέμα συζήτησης είναι να βρεθεί λύση στο ότι ο Άρης και τα Γιάννενα δεν πληρώνουν. Αλήθεια, ο Γιαννακόπουλος ενδιαφέρθηκε να ρωτήσει τον κ. Γερουλάνο για το ότι ο ΟΠΑΠ έχει “πετσοκόψει” τις χορηγίες που τα ίδια τα στελέχη του έχουν υπογράψει και στερεί από τις ομάδες βασικό κομμάτι του προϋπολογισμού τους; Φυσικά και όχι… Και μετά αναρωτιέται ο κόσμος που πάει το ποδόσφαιρο… Εκεί που θέλουν το πάνε. Στην καταστροφή.

To Top