Αισιόδοξος ο Ηρακλής: “Θα τερματίσουμε ψηλότερα, επιστρέφω τέλη του μήνα”

Τέλη του μήνα ο Ανδρέας Ηρακλής θα είναι σε θέση να μπει και να παίξει. Αυτό τουλάχιστον πιστεύει ο ίδιος βλέποντας πως συμπεριφέρεται ο οργανισμός του μετά τον τραυματισμό και την αποθεραπεία του.

Ο ταλαντούχος αμυντικός μίλησε στο “gazzetta.gr” για όλα όσα πέρασε φέτος:

Σε τι κατάσταση είναι το πόδι σου; Είσαι έτοιμος να επιστρέψεις στα γήπεδα;

Δόξα τον Θεό είμαι πολύ καλά, έχω ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζα και σε λίγο καιρό θα είμαι σε θέση να παίξω και πάλι. Ιατρικά είμαι έτοιμος δηλαδή, έχω ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας και το μόνο που απομένει είναι να φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Όπως βλέπω τα πράγματα μέχρι το τέλος του μήνα θα μπορώ να πάρω χρόνο συμμετοχής, το δύσκολο κομμάτι πέρασε.

Πως βλέπεις την πορεία της ομάδας, η οποία τον τελευταίο καιρό είναι ανοδική;


Ναι, η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό τα πάμε καλά και έχουμε πάρει μία ανάσα βαθμολογική, γεγονός που μας τονώνει την αυτοπεποίθηση και μας βοηθάει να ενεργούμε με ψυχραιμία. Αυτό φυσικά είναι πολύ σημαντικό και θα μας βοηθήσει πολύ για την συνέχεια η οποία είναι σίγουρα δύσκολη. Ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα έχουμε ακόμα μέλλον. Πολύ σημαντικό πιστεύω θα είναι το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, εκεί θα φανούν πάρα πολλά πράγματα.

Έχει συμβάλλει στην αλλαγή που βλέπουμε η έλευση του Αλκαράθ;


Σίγουρα, αυτό μπορεί να φανεί και από τα αποτελέσματα. Πέρα από τα κλασικά, ότι δηλαδή τέτοιες αλλαγές δίνουν κάποιο αέρα στην ομάδα, πιστεύω πως υπάρχει κάτι πιο σημαντικό. Τον ένα περίπου μήνα που είναι στην ομάδα δουλεύει πάρα πολύ στην τακτική και αυτό μας βοηθάει πολύ. Είναι εύκολο να δει κάποιος πως ήδη έχει κάνει κάποιες αλλαγές στην ομάδα και προσπαθεί να περάσει την δική του νοοτροπία και φιλοσοφία.

Μπορεί δηλαδή να συνεχίσει η ομάδα την πορεία αυτή των τελευταίων αγωνιστικών και με μπροστάρη τον νέο τεχνικό να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο;


Αυτό φυσικά δεν μπορώ να το ξέρω, ειδικά τώρα που είναι αρκετά νωρίς και δεν υπάρχει ικανοποιητικό δείγμα. Με όσα βλέπω όμως μέχρι στιγμής, νομίζω πως μέρα με την μέρα και όσο μας μαθαίνει καλύτερα και δουλεύουμε όλοι μαζί θα βγάλουμε θετικά στοιχεία στο γήπεδο. Και στο τέλος θα δικαιωθούμε και θα τερματίσουμε σε καλύτερη θέση από αυτή που βρισκόμαστε αυτή τι στιγμή.

Δηλαδή δεν πιστεύεις πως μπορεί να κινδυνέψει η ομάδα;


Τα σενάρια υποβιβασμού δεν θέλω ούτε να τα σκέφτομαι. Ο Άρης είναι τεράστιος σύλλογος με απίστευτη δυναμική και με κόσμο που πάντα στηρίζει την ομάδα. Από την αρχή μας έχουν βοηθήσει γιατί ήξεραν πως τα πράγματα είναι ζόρικα και όσοι εμείς δείχνουμε πως προσπαθούμε και βελτιωνόμαστε, αυτοί θα παίρνουν κουράγιο. Τους χρωστάμε πολλά και θα δώσουμε τα πάντα για τους ικανοποιήσουμε και να ανταποδώσουμε για όσα μας προσφέρουν.

Την προηγούμενη ομάδα σου την Καλλιθέα την παρακολουθείς; Πως βλέπεις την φετινή σεζόν στο Ελ Πάσο;


Η Καλλιθέα είναι η ομάδα που με ανέδειξε και θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Σίγουρα έχει αποδυναμωθεί πολύ σε σχέση με πέρσι και αυτό έχει φανεί δυστυχώς από την μέτρια πορεία που έχει πραγματοποιήσει φέτος. Παρόλα αυτά έχουν μείνει κάποιοι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές στον σύλλογο και πιστεύω πως θα ανακάμψει άμεσα. Έχει διοίκηση, έχει οργάνωση, οπαδούς και ίσως η αλλαγή προπονητή να μπορέσει να να ανατρέψει τα δεδομένα. Έτσι θέλω να ελπίζω και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα.

 

To Top