Το απίστευτο καλάθι του Τζόουνς πίσω από τη μπασκέτα! (video)

Ο Μάικ Τζόουνς έπαιξε μια χρονιά και μόνο στην Ευρώπη με τον Άρη, αλλά πέτυχε ένα από τα πιο… απίστευτα καλάθια που έχουν σημειωθεί στο θρυλικό Αλεξάνδρειο. Το μπασκετικό σάιτ superbasket.gr με την βοήθεια ενός φίλαθλου του Άρη βρήκε αυτό το καλάθι και ανήρτησε το βίντεο!

Το δημοσίευμα στο superbasket.gr: “Πριν από λίγες μέρες δημοσιεύσαμε ένα βίντεο με το απίθανο καλάθι της Gabrielle Gary και είχαμε κάνει λόγο για ένα αντίστοιχο καλάθι του Μάικ Τζόουνς αναφέροντας ότι το είχε πετύχει ως παίκτης του ΠΑΟΚ.

Ο καλός μας αναγνώστης και φίλαθλος του Άρη Γιάννης Πέγκος, όχι μόνο μας διόρθωσε αλλά μας έστειλε και το link για να θυμηθούμε οι παλιότεροι το καλάθι που είχε πετύχει ο Αμερικανός και να το μάθουν οι νεότεροι. 
Ήταν στο παιχνίδι με τη βουλγάρικη Μπάλκαν Μποντεβγκραντ στο «Αλεξάνδρειο» τη σεζόν 1989-90 και η νίκη του «Αυτοκράτορα» με 119-88 σφράγισε την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου Πρωταθλητριών. 
Το καλάθι του Τζόουνς σημειώθηκε λίγο πριν το τέλος του αγώνα και πιο συγκεκριμένα στο 7’50’’ του βίντεο που ακολουθεί…”.

 

To Top