ΜΠΑΣΚΕΤ

Αισιόδοξος ο Μανουσέλης για τον Φλιώνη και την υπόλοιπη φουρνιά των 97ηδων

Η Εθνική παίδων κατέκτησε αήττητη το διεθνές τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στην Σακάρια της Τουρκίας για οχτώ ημέρες και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μάνος Μανουσέλης μόνο καλά λόγια είχε να πει για την ομάδα του, στην οποία πρωταγωνίστησε ο παίκτης του Άρη, Δημήτρης Φλιώνης.

Ο Μανουσέλης σε δηλώσεις που έκανε στο σάιτ της ομοσπονδίας υπογράμμισε πως “ήταν ένα πολύ δυνατό τουρνουά προετοιμασίας εν όψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα γίνει το καλοκαίρι στην Ουκρανία. Αποτέλεσε μεγάλη εμπειρία για όλα τα παιδιά και ευκαιρία για την ομάδα μας να βρεθεί για αρκετές ημέρες μαζί, κάτι που δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε συχνά. Ευχαριστούμε την τουρκική ομοσπονδία για τη φιλοξενία και την άριστη διοργάνωση, αλλά και την ελληνική για τη βοήθειά της”.

Για την παρουσία της ομάδας και την απόδοσή της τόνισε πως “ήμασταν αληθινή ομάδα σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά. Η διοργάνωση ήταν πολύ υψηλού επιπέδου, με τις περισσότερες ισχυρές ομάδες της Ευρώπης και το γήπεδο είχε πολύ κόσμο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά, ήταν πολύ συγκεντρωμένα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους και έδειξαν τις δυνατότητές τους σαν μονάδες αλλά και σαν σύνολο. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον αυτής της φουρνιάς παικτών. Πρόκειται για παιδιά που ορισμένα από αυτά είναι μαζί μας εδώ και περίπου τρία χρόνια”.

 

To Top