Σε κίνδυνο η ζωή του Γκασκόιν!

Τις τελευταίες πέντε ημέρες ο “Γκάζα” βρισκόταν σε θεραπευτική κλινική του Kότονγουντ προκειμένου να κερδίσει τη μάχη της απεξάρτησης από το αλκοόλ, όμως φαίνεται πως η συγκεκριμένη μάχη θα είναι μία από τις δυσκολότερες -αν όχι η δυσκολότερη- της ζωής του.

Όπως αποκαλύπτει η αγγλική εφημερίδα “Sun” με σημερινό της δημοσίευμα, ο 45χρονος πρώην άσος αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία αργά το βράδυ του Σαββάτου και διακομίστηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο Τούσκον της Αριζόνα.

“Ο Γκάζα είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, έχει χειροτερέψει δραματικά και χρειάζεται βοήθεια. Έχει εμφανίσει άσχημα συμπτώματα που έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι δεν έχει πιει καθόλου από τότε που μπήκε στην κλινική. Τα εσωτερικά του όργανα εξασθενούν και βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Απειλείται η ζωή του. Εάν δεν λάβει την καλύτερη δυνατή θεραπεία από τους γιατρούς, μπορεί να πεθάνει”, τόνισε στην εφημερίδα άνθρωπος του περιβάλλοντός του, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Γκασκόιν είναι απένταρος και σε περίπτωση που χρειαστούν και άλλα έξοδα ίσως αναγκαστεί να φύγει από το νοσοκομείο.

“Ο Γκάζα δεν έχει δικά του χρήματα για να πληρώσει για τη θεραπεία και η ιατρική περίθαλψη στις ΗΠΑ είναι πολύ ακριβή. Η ζωή του εξαρτάται από αυτήν”.

Πηγή: sport24.gr

 

To Top