Αιχμές για όσα συμβαίνουν στα αποδυτήρια…

Ο Κώστας Καπετάνος αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Άρη στη δεδομένη χρονική στιγμή, ζυγίζοντας όλα τα δεδομένα που υπάρχουν στην ομάδα και σε ότι αφορά τον ίδιο. Η κατάθεση της προσφυγής ουσιαστικά αποτελεί συνειδητή επιλογή για να χωρίσουν οι δρόμοι του με τους κίτρινους.

Την Τετάρτη αναμένεται να κοινοποιηθεί η προσφυγή στην ΠΑΕ κι επίσημα. Η κατάθεσή της επιβεβαιώνεται από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή.

Οι λόγοι; Σύμφωνα με το περιβάλλον του Καπετάνου, είναι πολύ πιο σύνθετοι από έναν απλό παραγκωνισμό από τον Λούκας Αλκαράθ, μια και έχουν να κάνουν με συγκεκριμένα πρόσωπα παραγόντων και συγκεκριμένες ενέργειες, με άμεσες επιπτώσεις (αρνητικές) στα αποδυτήρια της ομάδας. Υπάρχουν παράπονα από τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε ο Ισπανός προπονητής, αλλά δεν είναι αυτή η μοναδική αφορμή.

Το PRESSARIS ζήτησε την άποψη του Κώστα Καπετάνου. Δεν ήθελε να κάνει προς το παρόν καμία δήλωση. Ξεκαθάρισε πάντως, ότι η προσφυγή δεν έχει να κάνει με το οικονομικό. Ήταν, είναι και θα είναι το τελευταίο γι αυτόν, όπως μας διεμήνυσε.

To Top