Αιχμές Ζουμπουρίδη για Σκόρδα: «Δεν θέλουμε να μπαίνουν τρικλοποδιές»

Για την ανάγκη να πουληθούν τουλάχιστον 5 – 6.000 εισιτήρια διαρκείας, αλλά και για τα προβλήματα συνεννόησης μέσα στο δ. σ. της Κοινωνίας Μελών Άρη μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΚΜΑ, Παναγιώτης Ζουμπουρίδης, εκφράζοντας δυσαρέσκεια για την στάση του μέλους της διοίκησης του Φορέα, Λάμπρου Σκόρδα.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο «Αθλητικό Metropolis» ο κ. Ζουμπουρίδης, τόνισε αρχικά: «Χρειάζεται ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα και τα ποσά είναι γύρω στο 1 εκατ. ευρώ. Αν θέλουμε να υπάρξει ο Άρης πρέπει να πληρώσουμε για να συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα. Υπάρχει διάθεση, γιατί τα θέματα συζητιούνται. Ο χρόνος όμως τρέχει, το χθεσινό σκηνικό δίνει άλλες εντυπώσεις αλλά σε όλες τις οικογένειες υπάρχουν διαφωνίες και ο κ. Σκόρδας τις εξωτερίκευσε. Άργησε να έρθει και όταν ήρθε είπε ‘γιατί δεν λέτε ότι διαφωνούμε εκεί;’ Η γνωστή του τακτική να εμφανίζεται και να τα κάνει όλα άνω – κάτω. Εγώ μπήκα για να εξυπηρετήσω τα συμφέροντα του Άρη όχι τα δικά μου. Δεν μου άρεσε καθόλου το ύφος του κ. Σκόρδα».

Σχετικά με την καταγγελία για την απειλή του Λάμπρου Σκόρδα στον Άγγελο Γρόλλιο: «Είχα γυρίσει στο σπίτι μου, ήταν περασμένη ώρα. Πληροφορήθηκα το γεγονός, αλλά δεν ήμουν εκεί. Έμαθα ότι υπήρχε μία έντονη διαμαρτυρία του κ. Σκόρδα προς τον κ. Γρόλλιο. Δεν ήμουν παρών. Το πρόβλημα του Άρη είναι άλλο, όχι αυτές οι τρέλες. Δεν είναι όμορφα πράγματα αυτά, αλλά ούτε για αστείο δεν πρέπει να λέγονται, αν ειπώθηκαν».

Σχετικά με τις ενέργειες του Λάμπρου Σκόρδα για την υπαγωγή στο άρθρο 99: «Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο κ. Σκόρδας έχει επεξεργαστεί κάποια θέματα νομικά, είχε συζητήσεις με μάνατζερ, παίκτες, με ΕΠΟ, με τη Λίγκα και ήρθε στη διοίκηση της ΚΜΑ πανέτοιμος και λογικό είναι να χρειαζόμαστε και εμείς να χρειαζόμαστε χρόνο για κάποια πράγματα.
Φάνηκε ότι ήταν πιο έτοιμος από εμάς, δεν πάει να πει ότι εμείς δεν μπορούμε ή δεν είμαστε έτοιμοι. Λάθος δρόμο έχει ακολουθήσει ο κ. Σκόρδας. Να το δούμε, να το εμπεδώσουμε, δεν είμαστε ανίδεοι αλλά πρέπει να τα δούμε. Πρώτα όμως πρέπει να μαζευτούν τα λεφτά για να υπάρξει ο Άρης. Αν δεν υπάρχει, ποιος θα μπει στο 99;
Μπορούμε να το κάνουμε και εμείς να μιλήσουμε με τους μάνατζερ, θα πρέπει να δοθούν προκαταβολές για να γλυκαθούν οι πιστωτές, εκτός και αν έχει ο κ. Σκόρδας κάποια εκατομμύρια κρυμμένα. Εμείς δεν μπήκαμε σαν λεφτάδες και αγαπάμε τον σύλλογο. Όπως οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας να δώσουμε και εμείς τον Άρη στα παιδιά μας και τα εγγόνια μας όπως τους αξίζει».

Αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίο κινούνταν ως πρόεδρος ο Λάμπρος Σκόρδας: «Όπως λειτουργούσε τότε, έτσι θέλει και τώρα, γι’ αυτό δεν είναι αποδεκτός. Λειτουργούσε αυταρχικά και μόνος του για τους παίκτες τους υπαλλήλους ακόμα και τι χαρτί θα μπει στις τουαλέτες. Λειτουργούσε πολύ αυταρχικά. Έχει μία ευχέρεια λόγου και τότε η αποδοχή από όλο τον κόσμο και αυτό το εκμεταλλεύτηκε παρουσιάζοντας το να έχει την αποδοχή όλων. Όταν ρωτούσαμε μας έλεγε ‘δε σας ενδιαφέρει’.
Στις δικαστικές αίθουσες έχει ανοιχτές υποθέσεις με πάρα πολύ κόσμο, με πρώην υπαλλήλους του, με φιλάθλους, με πρώην συνεργάτες του. Όταν ήταν ο κ. Σκόρδας στην ΠΑΕ, όλοι οι μάνατζερ ήταν μαλωμένοι μαζί του, ήθελε να μην υπάρχουν μάνατζερ. Είχε πολλά καλά, αλλά τα κακά υπερτερούσαν των προτερημάτων. Ο άνθρωπος το είχε, η τρέλα του ο υπερβολικός του ζήλος ήταν παραπάνω από τα καλά».

Για το αν ο κ. Σκόρδας δημιούργησε πάνω από 10 εκατ. ευρώ χρέη στη θητεία του: «Έτσι λένε τα χαρτιά και μιλάμε για εποχές που ήταν παχιές οι αγελάδες. Δεν μπορεί να συγκριθεί εκείνη η εποχή με της προηγούμενης διοίκησης. Θα γίνει έλεγχος και θα δούμε τι έγινε. Δε θέλω να πιστεύω ότι φαγώθηκαν λεφτά αλλά κακοδιαχείριση. Η μία όμως σε παχιές αγελάδες και η άλλη όταν κατέρρευσε το σύστημα. Αντί να πάνε τα λεφτά εκεί που έπρεπε, πήγαιναν εκεί που δεν έπρεπε να πάνε. Ό,τι καταλαβαίνει ο καθένας. Επειδή έχει μάθει να κάνει μόνο αυτός κουμάντο, αυτό θέλει και τώρα. Όταν ξεκινάμε λέγοντας ‘ή εγώ πρόεδρος ή κανένας’…».

Καταλήγοντας, ο Παναγιώτης Ζουμπουρίδης υπογράμμισε: «Έχουμε όλη την καλή διάθεση αλλά δεν θέλουμε να μπαίνουν τρικλοποδιές. Άλλοι διαχωρίζουν στο ‘εμείς και εσείς’, λένε ότι ‘μόνο εμείς είμαστε Άρης’. Υπάρχει διοίκηση με εκπροσώπους από όλες τις παρατάξεις. Είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά μπορούμε άνετα να πουλήσουμε 5 – 6.000 εισιτήρια διαρκείας. Άρης είσαι!».

To Top