«Ας παρακαλέσουμε τον Γράντα, αλλιώς δεν θα υπάρχει Άρης»

Μόνο ο Λάμπρος Γράντας με την οικονομική επιφάνειά του μπορεί να δώσει τη λύση και να ενεργοποιήσει τον κόσμο, γι’ αυτό θα πρέπει να πειστεί με κάθε τρόπο να συνεισφέρει, όπως υποστήριξε ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Σωτήρης Καραμπέρης.

Στην αρχική του τοποθέτηση, στο «Αθλητικό Metropolis», αναφέρθηκε στη δέσμευση των περιουσιών παραγόντων που έχουν πάρει μέρος στα κοινά του Άρη: «Σεβαστή η ανθρώπινη περιπέτεια του Σκόρδα και του Ματθαίου αλλά πολλών άλλων ανθρώπων είναι δεσμευμένες οι περιουσίες με τον Άρη. Παράδειγμα είναι ο κ. Τσαρούχας. Εμένα δεν είναι δεσμευμένη, αλλά την περίοδο που είσαι πρόεδρος είσαι υπεύθυνος με την περιουσία σου και ο ίδιος και ο διευθύνων σύμβουλος Ο Ντέμης Νικολαΐδης τρέχει και αυτός για την ίδια περίπτωση για την ΑΕΚ και το άρθρο 44. Αυτοί μακάρι να απεμπλακούνε αλλά είναι υπεύθυνοι για τις υπογραφές τους».

Για το λόγο για τον οποίο ο κόσμος μένει παγωμένος από τις εξελίξεις στην ομάδα: «Δεν υπάρχει ηγέτης στον Άρη να τους κάνει όλους στην άκρη. Ό,τι λέω εγώ δεν σημαίνει ότι είναι σοφό, είναι η άποψή μου. Ο κόσμος τον Άρη έχει ζήσει μερικές… χαρούλες και τόσες ξεφτίλες. Έπρεπε να κάνει εδώ και καιρό την κίνησή του. Ο ιδιοκτήτης του Άρη είναι υπεύθυνος και αυτός είναι η Λέσχη. Πρέπει να δώσουν τις μετοχές τους. Μένουν τα ίδια πρόσωπα. Δεν έχουν απενεργοποιηθεί οι εξουσίες αυτών».

Στο τέλος έκανε την πρότασή του για το πώς η ομάδα θα βγει από αυτήν την δύσκολη κατάσταση: «Μόλις δούνε ότι υπάρχει ένας ‘τρελός’ να μπει στην ομάδα ο κόσμος θα βάλει από 100 ευρώ ο καθένας. Θα πουν στον κ. Γράντα να βάλει 3 εκατομμύρια σε λίγο, αλλιώς δεν θα υπάρχει Άρης. Όλοι είναι αναξιόπιστοι. Ο Αρειανός δεν έχει εμπιστοσύνη ούτε στον διπλανό του. Ας παρακαλέσουμε τον κ. Γράντα που έχει λεφτά, για να μας σώσει. Δεν κατάλαβα, γιατί οι ΑΕΚτζήδες παρακαλάνε τους πάντες».

To Top