ΜΠΑΣΚΕΤ

Ακαδημία Μπάσκετ: Εντυπωσιακή ανταπόκριση στο ARIS JUNIOR Basketball Programme

Εντυπωσιακή ανταπόκριση στο ARIS JUNIOR Basketball Programme στις ακαδημίες μπάσκετ του Αυτοκράτορα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το ARIS Basketball Propgram εκφράζουν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την ανταπόκριση του κόσμου στο ARIS JUNIOR BASKETBALL PROGRAM και θέλουν να ευχαριστήσουν από καρδιάς όσους έσπευσαν να εντάξουν τα παιδιά τους στο νεοσυσταθέν πρόγραμμα.

Το ARIS JUNIOR BASKETBALL PROGRAM απευθύνεται σε παιδιά από 5 έως 9 ετών και στις πρώτες μέρες της «ζωής» του ο αριθμός των εγγραφών ήταν εντυπωσιακός. Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο εγγραφών, Γιάννη Κουσούλη, στο τηλέφωνο 6988 629944, ή στα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ (2310 305402).

Ενημερώνουμε ότι το ARIS Basketball Program έχει προμηθευτεί ειδικό εξοπλισμό για τις ηλικίες του Junior Program, όπως τραμπολίνο, μποσού, λάστιχα, ο οποίος βοηθά περαιτέρω τα παιδιά στις ασκήσεις που πραγματοποιούνται, ώστε να μπουν οι σωστές βάσεις στο ξεκίνημα της ενασχόλησής τους με τον αθλητισμό και το μπάσκετ.

Το ARIS JUNIOR BASKETBALL PROGRAM δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει, μέσω της εντατικής προπόνησης και της σωστής διαπαιδαγώγησης, την εισαγωγή στις αρχές της καλαθοσφαίρισης. Οι υψηλές προδιαγραφές που διέπουν το πρόγραμμά μας, στοχεύουν στο να εκπαιδευτούν οι νεαροί αθλητές στην άρτια τεχνική, καλλιεργώντας τους ταυτόχρονα τη θέληση για επίτευξη κορυφαίων αποδόσεων και ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή τους σε κάθε περιβάλλον.

Κατέχουμε την εκπαίδευση και την τεχνογνωσία για να βελτιώσουμε ατομικές και ομαδικές αρετές για τους αθλητές μας. Το πρόγραμμα διαθέτει τη συνταγή και τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να πετύχουν οι νεαροί αθλητές τους στόχους τους, ξεκινώντας από το Νηπιαγωγείο, προχωρώντας στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού.

Με τη θετική και δυναμική μας προσέγγιση, πιστεύουμε ότι μπορούμε να μεγιστοποιήσουμε τις ικανότητες του κάθε αθλητή και ενδιαφερόμαστε σε βάθος για την ανάπτυξη και ανάδειξη και άλλων πτυχών του χαρακτήρα του, παράλληλα βεβαίως με τις ορθές αθλητικές τεχνικές. Πρωταρχικός σκοπός λοιπόν, είναι να προάγουμε την παιδαγωγική φιλοσοφία,την κοινωνικοποίηση, τη διαμόρφωση αθλητικού ιδεώδους και χαρακτήρα, καθώς επίσης και την ευγενή άμιλλα μέσω του συναγωνισμού και της ομαδικότητας.

To Top