Ακαδημία Πόλο: Συνεχίζει στο «τιμόνι» ο Χρήστος Μαντζουρίδης

Ο Α.Σ. Άρης και το τμήμα Πόλο ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον Χρήστο Μαντζουρίδη για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Ο Χρήστος Μαντζουρίδης θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική χρονιά στη θέση του προπονητή στην ομάδα Παίδων (Κ15) του Συλλόγου μας.

«Συνεχίζουμε με τον ίδιο στόχο και κίνητρο. Γίνεται πολύ καλή δουλειά».

Μετά την ανανέωση, ο Χρήστος Μαντζουρίδης δήλωσε:

«Πέρσι προσπαθήσαμε να στήσουμε μια ομάδα με απώτερο στόχο να είναι έτοιμη για το φετινό πρωτάθλημα, στο οποίο θα αγωνίζονται παιδιά γεννημένα του 2009. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια και βάση αποτελεσμάτων πέρσι τα πήγαμε πολύ καλά. Παρόλο που ηλικιακά είχαμε τους μικρότερους παίκτες, η ομάδα κατάφερε να περάσει στην τελική φάση. Μάλιστα τα ίδια παιδιά στήριξαν και αποτέλεσαν μέλη της ομάδας εφήβων που και αυτή πήγε στα τελικά του πρωταθλήματος τη περσινή αγωνιστική χρονιά. Συνεχίζουμε με τον ίδιο στόχο και κίνητρο ώστε και την προσεχής χρονιά να βρεθεί η ομάδα στην τελική φάση και να πρωταγωνιστήσει. Τέλος, ευχαριστώ πολύ για την τέλεια συνεργασία που είχαμε όλους τους προπονητές του τμήματος, Παυλίδη Κωνσταντίνο, Μαρίνη Νίκο και Χριστιάνα Μαντζουρίδου, τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Τσολακούδη Παναγιώτη καθώς και όσους βοήθησαν όλη τη χρονιά εξωαγωνιστικά από τη θέση των εφόρων και ιδιαίτερα τους εφόρους του τμήματος μου Σταματάκη Στέφανο και Σοφοτάσιου Ηρώ».

To Top