ΜΠΑΣΚΕΤ

Ακαδημίες μπάσκετ υψηλού επιπέδου προσφέρει ο ΑΣ Άρης!

Όπως λειτουργεί ένα ανδρικό τμήμα, λειτουργούν και οι ακαδημίες μπάσκετ του Άρη, που από χθες ξεκίνησαν την χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες, κάτω από την θύρα 3 του “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Όπως αναφέρεται στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Άρη “πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (8/9) η έναρξη των ακαδημιών μπάσκετ του Α.Σ. ΑΡΗ στο κλειστό γήπεδο, που βρίσκεται κάτω από τη θύρα 3 του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το παρών έδωσαν όλοι οι νέοι προπονητές του συλλόγου, καθώς, επίσης, και πολλά καινούρια παιδιά, τα οποία θέλουν να διδαχθούν τα μυστικά του αθλήματος από τους κορυφαίους τεχνικούς του συλλόγου μας, συνεχίζοντας την παράδοση που υπάρχει στα τμήματα υποδομών του ΑΡΗ.

Στόχος των πρότυπων ακαδημιών μπάσκετ του ΑΡΗ είναι η σωστή διαπαιδαγώγηση των νεαρών αθλητών και αθλητριών σε συνδυασμό με την εφαρμογή νέων μεθόδων εκγύμνασης και εκμάθησης των βασικών αρχών του αθλήματος. Εξειδικευμένος γυμναστής, μετρήσεις και αξιολόγηση των αθλητών-τριών, όπως, επίσης, και διατροφολόγος είναι μόνο μερικές από τις καινοτομίες, που εισήχθησαν πλέον στις ακαδημίες του συλλόγου μας.

Να σημειωθεί ότι ο αγιασμός των ακαδημιών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στο γήπεδο, κάτω από τη θύρα 3, ενώ οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά στον ίδιο χώρο κατά τις απογευματινές ώρες (17:00-21:30). Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2310/309.192 – 6974/479.937”.

 

To Top