Σημαντικές διακρίσεις στην πυγμαχία (photos)

Νίκες στους διασυλλογικούς αγώνες πυγμαχίας πέτυχε ο Άρης με την Πελαγία Καλφά στα 60 κιλά και τον Χρήστο Βλαχοδήμο στα 70 κιλά.

Όπως αναφέρεται στο σάιτ του ΑΣ Άρη “με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο (8/9) οι διασυλλογικοί αγώνες πυγμαχίας, στο γυμναστήριο πυγμαχίας του Α.Σ. ΑΡΗ στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τη συμμετοχή δέκα σωματείων απ΄ όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Τους αγώνες διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας και μάλιστα ήταν αρχικά να πραγματοποιηθούν στην αίθουσα πυγμαχίας του Αλεξανδρείου, ωστόσο, λόγω των εγκαινίων της Δ.Ε.Θ, παρουσιάστηκαν προβλήματα και ανήμερα των αγώνων ζητήθηκε από τον ΑΡΗ η παραχώρηση του γυμναστηρίου πυγμαχίας για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Στους δέκα αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν, έλαβαν μέρος τέσσερις αθλητές του συλλόγου μας. Συγκεκριμένα, η Γεωργία Βαχανίδου συμμετείχε στα 60 κιλά, όπου νίκησε με διακοπή στον 1ο γύρο την Πελαγία Κάλφα (Ορμή Ελευθερούπολης) και ο Χρήστος Βλαχοδήμος συμμετείχε στα 70 κιλά, όπου νίκησε με διακοπή στον 2ο γύρο τον Μιχαήλ Γεμενετζή (Άγιος Δημήτριος). Από την άλλη πλευρά, οι Οδυσσέας Φιλλιπίδης στα 64 κιλά και ο Πέτρος Ταραράς στα 81 κιλά ηττήθηκαν από τους Μέκρα (Τάλως) και Σιώπη (Βλαντιμίρ) αντίστοιχα.

To Top