Άσσο η Μινέιρο, με DNB η Σάντος‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Μέρα με κέρδη η χθεσινή καθώς τόσο στην κατηγορία «Μονά, όσο και στην κατηγορία «Μπόμπες» οι προτάσεις μας πήγαν… περίφημα.

Χωρίς τα μεγάλα πρωταθλήματα, λόγω εθνικών ομάδων, συνεχίζουμε και σήμερα, ωστόσο το κουπόνι μας δε στερείται σε ευκαιρίες. Για τα «Μονά» μας η πρόταση της ημέρας έρχεται από τη Βραζιλία εκεί όπου με 40 ευρώ ποντάρισμα επιλέγουμε τον «Άσσο» στην αναμέτρηση Ατλέτικο Μινέιρο – Παλμέιρας που προσφέρεται 1.67 στην BetVictor. Mε 30 ευρώ επιλέξαμε το 2 Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοβαθμίας επιστρέφεται το ποντάρισμα) στον αγώνα Μπελγκράνο – Ράσινγκ που παίζεται σε απόδοση 2.00 στην StanJames.

Και στην κατηγορία «Μπόμπες» το σημείο της ημέρας έρχεται από τη Βραζιλία. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον «Άσσο» DNB στην αναμέτρηση Σάντος – Σάο Πάολο που παίζεται στο 2.31 στην BetVictor. Με 30 ευρώ αξίζει το Χ2 της Τερνάνα μέσα στην έδρα της Μπάρι που πληρώνει 1.94 στην BetVictor.

Στη Formula 1 η δράση μεταφέρεται στην πίστα της Monza στην Ιταλία, εκεί όπου χθες ο Χάμιλτον πήρε την pole position και πλήρωσε το 2.88 που είχε επιλέξει ο tipster μας. Για σήμερα πάμε με τη Red Bull και έχουμε 5 σημεία με πιο δυνατά (50 ευρώ ποντάρισμα) τη νίκη του Μάσα στο head to head με τον Αλόνσο (2.25 στην Pinnacle) και τη νίκη του Ραϊκόνεν στο head to head με τον Σουμάχερ (1.85 στην Betoto).

Δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις προτάσεις για τη Formula 1 και διαβάστε την ανάλυση

 

To Top