ΜΠΑΣΚΕΤ

Ακλόνητος ο Μαρκόπουλος, απόφαση για έως τρεις αλλαγές!

Μετά τη νέα οδυνηρή ήττα από τον Κολοσσό που βάζει τον Άρη στο γκρουπ των ομάδων εκτός πλέι οφ, άρα σε μια πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία, αποφασίστηκε να γίνουν αλλαγές στο ρόστερ στο διάστημα της διακοπής και να παρουσιαστεί η ομάδα με νέο πρόσωπο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και τα έντονα παράπονα των οπαδών στα αποδυτήρια και τα γραφεία της ΚΑΕ, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό τον Δημήτρη Γουλιέλμο και όλους τους συνεργάτες του παρόντες, παρουσία και του Βίκτορ Σανικίτζε και του Σούλη Μαρκόπουλου.

Καταρχήν δεν υφίσταται κανένα θέμα προπονητή. Ο Δημήτρης Γουλιέλμος στηρίζει απόλυτα τον Έλληνα τεχνικό και αυτό έγινε σαφές και στην χθεσινή σύσκεψη.

Από εκεί και πέρα αυτό το οποίο συζητήθηκε είναι πόσες και ποιες αλλαγές χρειάζεται να γίνουν ώστε να βελτιωθεί άμεσα η ομάδα και να παρουσιαστεί με διαφορετικό πρόσωπο μετά τη διακοπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπό κρίση δεν είναι μόνο ο Γκάρι Τάλτον και ο Τζόρτζε Γκάγκιτς, αλλά και ο Μίλαν Μιλόσεβιτς, που και χθες ήταν απογοητευτικός και δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη που αγωνιζόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Είναι δύσκολο να γίνουν άμεσα τρεις αλλαγές στο ρόστερ, αλλά αυτό το θέμα έπεσε στο τραπέζι χθες και ήδη αναζητούνται παίκτες. Βέβαια θα πρέπει να λυθούν με το μικρότερο δυνατό κόστος τα συμβόλαια αυτών που θα αποχωρήσουν, χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί και φυσικά ουδείς πρέπει να ξεχνάει πως χρήματα αρκετά δεν υπάρχουν.

Πώς θα καταφέρει ο Άρης να μην υπερβεί τον προϋπολογισμό του και να διαφοροποιήσει προς το καλύτερο το ρόστερ είναι ερώτημα που καλούνται να απαντήσουν οι Γουλιέλμος, Σανικίτζε και Μαρκόπουλος.

To Top