ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε… λήθαργο όλο το ματς, προσπάθησε στο τέλος, αλλά πέταξε την ευκαιρία!

Η χθεσινή εικόνα του Άρη στη Νέα Σμύρνη ήταν απογοητευτική για 85 λεπτά, βελτιώθηκε στο τέλος, όμως όπως αποδείχθηκε ήταν αργά…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Οι “κιτρινόμαυροι” έκαναν δύο βήματα μπροστά στις προηγούμενες αγωνιστικές και χθες ένα πίσω, καθώς η συγκεκριμένη ισοπαλία, ήταν σαν… ήττα, σε μία έδρα που η λογική λέει πως κανείς δεν θα “σκοντάψει” από τους διεκδικητές ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Για ένα ακόμα παιχνίδι έκανε την εμφάνισή της η αναποτελεσματικότητα του Άρη στο επιθετικό κομμάτι. Οι “κιτρινόμαυροι” ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 16 τελικές προσπάθειες. Πέτυχαν ένα γκολ, είχαν δύο δοκάρια, ενώ εξαιρετικός ήταν ο γκολκίπερ του Πανιωνίου που έκανε έξι καθοριστικές επεμβάσεις στο ματς.

Παρά τις αρκετές τελικές προσπάθειες ήταν μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του Άρη, καθώς “πέταξε” ένα ημίχρονο όντας φλύαρος, δίχως ουσία στο παιχνίδι του και για να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να περάσει αρκετή ώρα αφού δέχτηκε το γκολ, παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 48΄!

Όλα τα στοιχεία που θα έπρεπε να έχει στο χθεσινό ματς ο Άρης, όπως καθαρό μυαλό, διάθεση και συγκέντρωση έλειψαν με αποτέλεσμα να κάνουν… φτερά δύο πολύτιμοι βαθμοί, που δεν μπορούν να αναπληρωθούν από άλλο ματς.

Η εικόνα απέναντι στον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα ήταν κάκιστη, κάτι που πρέπει να αλλάξει άρδην στο επόμενο ματς, που είναι εντός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης.

 

To Top