Ακούστηκαν οι απόψεις του Αλεξανδρή, Τρίτη η απόφαση της ΚΑΕ!

Ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ για το θέμα του προπονητή και της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας. Απόφαση δεν πάρθηκε. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης είπε ότι ακούστηκαν οι απόψεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή, θα συζητηθούν τις επόμενες ώρες και θα παρθεί απόφαση με την ανάλογη ψυχραιμία.

Ο Λευτέρης Αρβανίτης τόνισε αρχικά στην ενημέρωση προς τους εκπροσώπους Τύπου πως “φωνάξαμε τον προπονητή να μας πει την άποψή του για τα αγωνιστικά ζητήματα. Οι απόψεις ακούστηκαν. Το διοικητικό συμβούλιο δεν θα πάρει κάποια απόφαση άμεσα, αύριο θα είμαστε πάλι εδώ…”.

Ρωτήθηκε αν τέθηκαν αγωνιστικά ζητήματα, κυρίως ως προς την ενίσχυση της ομάδας και απάντησε: “Ο προϋπολογισμός είναι μετρημένος, προσπαθούμε μέσα στα πλαίσια που μας έχει δώσει η κατάσταση που παραλάβαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Γι’ αυτό είμαστε εδώ, για να βοηθάμε την ομάδα και τον σύλλογο”.

Σε ερώτηση αν τέθηκε θέμα προπονητή είπε ότι “μας έδωσε κάποιες εξηγήσεις και κατέβηκα να σας ενημερώσω. Οι εξηγήσεις που έδωσε ο προπονητής θα συζητηθούν τις επόμενες ώρες από το διοικητικό συμβούλιο και θα παρθεί η απόφαση με την ανάλογη ψυχραιμία”.

 

To Top