Δεν έγινε το συμβούλιο – Αλεξανδρίδης στο PRESSARIS: «Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, θα γίνει διοίκηση Πρωτοδικείου»

Δεν έγινε τελικά διοικητικό συμβούλιο σήμερα από τα μέλη του δ.σ. της Κοινωνίας Μελών για το θέμα του ορισμού διοίκησης Πρωτοδικείου, μετά το «όχι» των Λαμπριάκου, Στεφανίδη.

Η αναβολή δόθηκε αφού δεν έκλεισαν οριστικά τα ονόματα εκείνων των παραγόντων που θα δεχθούν να συμμετέχουν στη διοίκηση της ΠΑΕ, ενώ υπάρχει την Τρίτη το κρίσιμο δικαστήριο στην υπόθεση Κουλουχέρη, το οποίο συγκεντρώνει μεγάλο μέρος από την ενέργεια και την προσοχή των παραγόντων του Άρη.

Με βάση τα σημερινά δεδομένα πρέπει να θεωρείται βέβαιη η καταφατική απάντηση του Γιάννη Ψηφίδη, ο οποίος δέχεται να συμμετέχει, έχοντας ακόμη και το «βάρος» της υπογραφής, ενώ πάντα υπάρχει στο τραπέζι και το όνομα του Κώστα Τικπασάνογλου.

Πρέπει να σημειωθεί ότι αρχικά δημιουργήθηκε η αίσθηση, μετά την αναβολή του συμβουλίου, ότι το θέμα του Πρωτοδικείου «παγώνει», ειδικά από τη στιγμή που άπαντες αφοσιώνονται στις άμεσες δικαστικές μάχες της εβδομάδας (κυρίως σε αυτή με τον Κουλουχέρη) και το συγκεκριμένο ζήτημα θα επανερχόταν επί τάπητος, όταν ωρίμαζαν οι συνθήκες. Την ώρα, μάλιστα, που η ΠΑΕ λειτουργεί, μια και Ζαμπέτας και Κατσιαούνης, βρίσκονται καθημερινά στα γραφεία της, ενώ παρά το «όχι» που είπε ο Λαμπριάκος, βοηθά όσο μπορεί.

Το PRESSARIS επικοινώνησε με το μέλος του δ.σ. του φορέα Παναγιώτη Αλεξανδρίδη, ο οποίος τόνισε ότι: «Το συμβούλιο θα γίνει μάλλον την Τρίτη, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, θα γίνει το καλύτερο δυνατό και γι αυτό είμαστε σίγουροι. Δεν χρειάζεται ανησυχία», ενώ σε ερώτηση σχετικά με το αν άλλαξε κάτι σε ότι αφορά το θέμα του ορισμού διοίκησης Πρωτοδικείου μας είπε με έμφαση: «Η διοίκηση Πρωτοδικείου θα γίνει, το ποτάμι δεν γυρίζω πίσω… Κάντε μια μέρα, λίγες ώρες ακόμη υπομονή και θα γίνουν γνωστά τα ονόματα που θα στελεχώσουν το νέο διοικητικό σχήμα».

 

To Top