Ακούστηκαν πολλές απόψεις, ομόφωνη η απόφαση της αποχής

Οι ποδοσφαιριστές μπορεί να έδωσαν το ραντεβού τους στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης στο Νέο Ρύσιο, αλλά μετά την ενημέρωση των αρχηγών για την πρόταση της διοίκησης, αποφάσισαν να μην προπονηθούν, όπως έκαναν και την Τρίτη. Αποφάσισαν να σκληρύνουν τη στάση τους.

Η σημερινή τους παρουσία στα αποδυτήρια των βοηθητικών εγκαταστάσεων του Νέου Ρυσίου έδωσε την ευκαιρία να ακουστούν όλα εκείνα που απασχολούν τους ποδοσφαιριστές, σε ότι αφορά το οικονομικό. Πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν να παίρνουν χρήματα από την περσινή περίοδο και αντιμετωπίζουν σημαντικό πρόβλημα.

Ακούστηκαν πολλές απόψεις. Τέθηκε κάποια στιγμή στο τραπέζι η σκέψη να επιστρέψουν στις προπονήσεις, αφού δόθηκε το… προειδοποιητικό μήνυμα την Τρίτη και θα μπορούσε να θεωρηθεί αρκετό στην παρούσα φάση.

Συζητήθηκε η πρόταση ακόμη και για «αποχή επ’ αόριστον…», προκειμένου να εξωτερικεύσουν ακόμη πιο δυνατά το πρόβλημά τους. Η συζήτηση κράτησε αρκετή ώρα, έγινε διάλογος, καταγράφηκαν όλα τα δεδομένα.

Τελικά μετά από τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ των ποδοσφαιριστών και αφού αναλύθηκαν όλα τα στοιχεία της κατάστασης (ύψος οφειλών, προτάσεις διοίκησης κτλ), πάρθηκε η απόφαση για νέα αποχή από το πρόγραμμα των προπονήσεων για τον αγώνα με τον Εργοτέλη. Και η απόφαση αυτή ήταν συνολική, ομόφωνη.
Δεν αποκλείεται να γίνουν και νέες επαφές και συζητήσεις. Οι παίκτες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Πέμπτη στο Νέο Ρύσιο. Άγνωστο εάν θα προπονηθούν ή εάν θα παρατείνουν την κινητοποίησή τους.

Η αγωνία κορυφώνεται, το θέμα είναι ανοιχτό… Όπως και οι πληγές του Άρη.

To Top