Στη Θεσσαλονίκη οι διοικούντες, νέα προσπάθεια προσέγγισης

Στη Θεσσαλονίκη παραμένουν οι διοικούντες του Άρη, παρά την εντύπωση, που είχε δημιουργηθεί σχετικά με την αναχώρησή τους στην Ελβετία. Θανάσης Αθανασιάδης, Τάσος Ορφανίδης, Γιάννης Κόντης παραμένουν επί ελληνικού εδάφους και το πρωί πληροφορήθηκαν την είδηση της αποχής των ποδοσφαιριστών, εβρισκόμενοι στα γραφεία της ΠΑΕ στην Αλκμήνης.

Για μια ακόμη φορά τόνιζαν ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία πραγματοποίησης του ταξιδιού, υπογραμμίζοντας από την πλευρά τους, ότι κακώς τέθηκε θέμα συγκεκριμένης ημερομηνίας αναχώρησης και ότι το θέμα είναι ανοιχτό. Οπότε περιμένουμε την γνωστοποίηση σε επίσημο επίπεδο, πια, των ενεργειών της διοίκησης, η οποία έχει εκφραστεί στο θέμα με την επίσημη επιστολή που έστειλε στο δ.σ. της Λέσχης Φίλων Άρη.

Από κει και πέρα, οι άνθρωποι του Αρη είναι αποφασισμένοι να κάνουν μια ακόμη προσπάθεια συνεννόησης με τους ποδοσφαιριστές. Τονίζουν ότι δεν αυτή τη στιγμή: «Θέλουν να πληρώσουν και να είναι συνεπείς προς τους παίκτες, αλλά αποδεδειγμένα δηλώνουν αδυναμία…».

Θα προσπαθήσουν όμως, να πείσουν τους παίκτες, ώστε να γυρίσουν στις προπονήσεις και να εκτονωθεί, έστω προσωρινά, η κατάσταση.

To Top