Κανείς δεν θέλει να διαγραφεί η καλή πορεία του Άρη…

Ο Πέτρος Πασσαλής γράφει στο blog του για την αγωνιστική αναγέννηση του Άρη, για την αντεπίθεση του Νέρι Καστίγιο, για το πρόβλημα που προέκυψε με την αποχή της ομάδας, αλλά και το φημολογούμενο επενδυτικό ενδιαφέρον στους κίτρινους.
 
«Καλό υπόλοιπο ημέρας…

Σε καλό δρόμο βρίσκεται αγωνιστικά ο ΑΡΗΣ και κάλυψε αρκετό έδαφος, είναι κοντά στην πεντάδα πλέον, αλλά πρέπει να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο
Τελευταία έδειξε σημαντικά σημάδια βελτίωσης, η ομάδα αμύνεται και επιτίθεται καλύτερα τώρα. Ειδικά ο Καστίγιο ενώ στην αρχή δεν έδειχνε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ομάδας, τώρα δείχνει ότι μπορεί να είναι ο ηγέτης του ΑΡΗ. Όπως στα δύσκολα του ασκήσαμε όλοι κριτική, έτσι τώρα στα καλά πρέπει να του αποδώσουμε τα εύσημα. Είναι χωρίς αμφιβολία ο ηγέτης το τελευταίο διάστημα.
Και όχι μόνο αυτός δείχνει βελτίωση.  Όλοι οι υπόλοιποι έχουν επίσης βελτιωθεί, έχουν ηρεμία στο παιχνίδι τους και δεν κάνουν λάθη, κυρίως στην άμυνα.
Αυτά στο αγωνιστικό. Δεν ξέρω τι ακριβώς προβλήματα υπάρχουν στα αποδυτήρια, αλλά όλοι πρέπει να δουν το θέμα αυτό στην πραγματική του διάσταση και όχι με άλλο τρόπο. Οι παίκτες διάλεξαν αυτό τον τρόπο για να διαμαρτυρηθούν. Δεν νομίζω ότι κανείς θέλει να διαγραφεί η καλή πορεία της ομάδας τελευταία, κανείς παίκτης δεν θα σταθεί ενάντια στην ποδοσφαιρική του υπόσταση και στην συνέχεια θα δείξουν την αξία του για να κερδίσουν και το επόμενο συμβόλαιο.

Ήταν μια κίνηση διαμαρτυρίας και κανείς δεν βάζει σε κίνδυνο την αγωνιστική του κατάσταση για τέτοια θέμα, απλά ήθελαν να εξωτερικεύσουν το πρόβλημα που υπάρχει. Ελπίζω να βρεθεί λύση και η ομάδα να συνεχίσει την πορεία της.

Ακούγονται τέλος διάφορα για επενδυτικό ενδιαφέρον. Πολύ δύσκολα αυτή την εποχή θα υπάρξει σαφές ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τον Άρη και οποιαδήποτε άλλη ομάδα, δεν νομίζω ότι θα έρθουν ξένοι να βάλουν λεφτά αυτή την εποχή, σε αυτό το κλίμα. Η λύση για τον Άρη και όλες τις ομάδες νομίζω ότι θα έρθει από την Ελλάδα…

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα να είστε όλοι καλά».

To Top