«Ακραίο καιρικό φαινόμενο» ο κόσμος του Άρη, δεν κάνει… διακοπές! (videos)

Τι κι αν έπεφτε καταρρακτώδης βροχή… Τι κι αν όλοι μιλούσαν για «ακραίο καιρικό φαινόμενο» που όμοιό του δεν είχαν ξαναδεί στην Ξάνθη. Τι κι αν ο μεγαλομέτοχος της Σκόντα Ξάνθη «φρόντισε» να προκαλέσει με το ακριβό εισιτήριο των 25 ευρώ, σε καιρούς δύσκολους.

Ο κόσμος του Άρη για μια ακόμη φορά ήταν αυτός… καταιγίδα, «ακραίο καιρικό φαινόμενο» σωστό και παρέδωσε μαθήματα οπαδικής συμπαράστασης, στέλνοντας μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση. Όσο κι αν οι ουρανοί είχαν ανοίξει, η φωνή και το πάθος των φίλων του Άρη δεν έκλεισε ούτε λεπτό.

Ακόμη κι όταν σημειώθηκαν δυο μεγάλες διακοπές ρεύματος, οι φίλαθλοι του Άρη απέδειξαν ότι δεν κάνουν… διακοπές! Χαρακτηριστικές οι εικόνες, όταν εξαιτίας των κεραυνών που έπεσαν στην περιοχή προκάλεσαν μπλακ άουτ στα Πηγάδια δυο φορές. Οι οπαδοί του Άρη έφεραν πάλι πίσω το… φως! Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την πτώση του ηλεκτρικού ρεύματος στο γήπεδο της Ξάνθης, οι οπαδοί των κίτρινων άναψαν πυρσούς και… φώτισαν και πάλι τα Πηγάδια, δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα! Τόσο στο πρώτο ημίχρονο, όσο και στο τέλος, όταν σημειώθηκε η μεγάλη διακοπή των 45’.
Το παιχνίδι μπορεί να είχε διακοπεί στην Ξάνθη, όχι όμως και το πάρτι των… τρελών οπαδών του Άρη που “χόρευαν” μέσα στη βροχή για την αγαπημένη τους ομάδα! Το μπλακ άουτ δεν ήταν δυνατόν να τους σταματήσει και με την βοήθεια των πυρσών συνέχισαν την δική τους παράσταση στο πέταλο!

Ο κόσμος του Άρη δεν καταλαβαίνει από… διακοπές και άσχημες καιρικές συνθήκες. Γεννήθηκε νικητής!

Δείτε εδώ τον κόσμο του Άρη να… λάμπει!

 {youtube}ZpLWxy7wZ8Y|640|360|1{/youtube}

 {youtube}16_JV2_nmBA|640|360|1{/youtube}

 

 

To Top