ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ακόμα πέντε ριμπάουντ θέλει ο Κατσίβελης για να φτάσει τα 600!

Σε κάποια ακόμη σημαντικά στοιχεία ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει για το αυριανό ματς στο Περιστέρι. 

Πιο αναλυτικά…

” Ο Δημήτρης Κατσίβελης απέχει πέντε ριμπάουντ από τα 600. Παράλληλα χρειάζεται ακόμη εννιά εύστοχα δίποντα για να συμπληρώσει τα 300.

FACTS / RANKINGS / ΣΕΡΙ

* Ο Ίσμαελ Σανόγκο θα μπει μέσα από αυτό το παιχνίδι στην 20άδα των ξένων του Άρη Midea με τα περισσότερα στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Με την 37η εμφάνιση του θα φτάσει τους Τζέι-Τζέι Άντερσον, ΛαΜάρκους Ριντ και Τζέικ Κοέν.

* Ο Ρόνι Χάρελ έκανε τουλάχιστον ένα κλέψιμο στα 14 από τα τελευταία 15 και συνολικά στα 21 από τα 23 παιχνίδια του στη Stoiximan Basket League.

* Έναν πόντο χρειάζεται ο Διαμαντής Σλαφτσάκης για να γίνει ο 82ος παίκτης στην ιστορία του Άρη Midea στη Stoiximan Basket League που θα φτάσει τους 300.

ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ –

+ Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη είναι μία από τις δύο της φετινής Stoiximan Basket League –η άλλη είναι ο Παναθηναϊκός AKTOR- που δεν έμεινε χωρίς τάπα σε κάποιο από τα παιχνίδια της.

– Μέχρι τη 16η αγωνιστική ο Άρης Midea ήταν η πιο εύστοχη ομάδα της Stoiximan Basket League στις βολές εκτελώντας με 76,52%. Στα οχτώ παιχνίδια που ακολούθησαν ωστόσο σούταρε με 60,38% χωρίς να ξεπεράσει το 72,22% σε κάποιο από αυτά”.

To Top