ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ακόμη μια μεγάλη αγκαλιά για τον Λεκμπέλο! Η ΕΔΑ χορηγός για την οργάνωση του φιλικού ζωής (photo)

Ακόμη μια μεγάλη αγκαλιά για τον Λεκμπέλο! Η ΕΔΑ χορηγός για την οργάνωση του φιλικού ζωής

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

“Η Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ)παραμένει αρωγός στις φιλανθρωπικές δράσεις και για μία ακόμη φορά,στο πλαίσιο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης,ως χορηγός στηρίζει την οργάνωση του φιλικού αγώνα μεταξύ των Παλαίμαχων του Άρη και της Εθνικής Ελλάδος Euro 2004, με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να αντιμετωπίσει την σπάνια πάθησή του ο γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη,Αρτούρ Λεκμπέλο.

Στη σημερινή συνάντηση στα κεντρικά γραφεία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ παρευρέθηκαν ο πρόεδρος των βετεράνων του Άρη, κ. Ι. Βένος, ο Α. Λεκμπέλο και ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδας Μπακούρας, ο οποίος δήλωσε ότι είναι υποχρέωση και μεγάλη χαρά για την Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας να συνεισφέρει σε δράσεις με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Ο Φιλανθρωπικός αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17/05/17 στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης στις 17:00. Στην βασική ενδεκάδα παίζουν ποδοσφαιριστές που είναι πρωταθλητές Ευρώπης με την εθνική Ελλάδας το 2004 στην Πορτογαλία, όπως οι: Μπασινάς, Καραγκούνης, Νικοπολίδης, Γιαννακόπουλος,Κατσουράνης,Δέλλας, Τσιάρτας, Κυριάκος,Καφές,Γεωργιάδης, Χαριστέας,Σαλπιγγίδης, Κατεργιανάκηςπου ήδη δήλωσαν συμμετοχή για τονεν λόγω αγώνα.

Οι δύο ομάδες καλούν τους φιλάθλους στον αγώνα για να ενισχύσουν με την παρουσία τους τις προσπάθειεςγια την επίτευξη του σκοπού του φιλανθρωπικού αγώνα. Δηλώνουν ότι,θα βρίσκονται στο πλευρό του Λεκμπέλο και θα ότι θα εντείνουν τις προσπάθειες τους για την συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων χρημάτων, προκειμένου να  μεταβεί ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη στο εξωτερικό, όπου θα ξεκινήσει η πολυέξοδη θεραπεία του.

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ στηρίζει τον αγώνα του  Λεκμπέλο και ως χορηγός ενισχύει κάθε προσπάθεια με φιλανθρωπικό σκοπό”.

To Top