Ακόμη πιο εκτεθειμένος ο Κάκος: Ο παίκτης του ΠΑΟΚ δεν είδε κίτρινη για τη φανέλα-αφιέρωση στον Άγγελο!

Ο προπονητής της Κ-17 του ΠΑΟΚ, Αλέκος Θεοδωρίδης, μίλησε για την συγκινητική ενέργεια του παίκτη του, Στέλιος Πόζογλου, που έκανε αφιέρωση στον αδικοχαμένο παίκτη του Άρη, Άγγελου, φέρνοντας στο φως μια κραυγαλέα διαφορά νοοτροπίας δυο διαιτητών για το ίδιο παράπτωμα.

Διαφορά που αφήνει ακόμη πιο εκτεθειμένο τον Τάσο Κάκο!

Συγκεκριμένα, ο Θεoδωρίδης είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»

Για την συγκινητική ενέργεια του Πόζογλου:

«Η ενέργεια του Στέλιου ήταν τελείως αυθόρμητη και κυριολεκτικά μας συγκίνησε όλους όσους βρισκόμασταν στο γήπεδο εκείνη την στιγμή. Και τους θεατές αλλά και εμάς τους προπονητές. Τα παιδιά είχαν φιλική σχέση και ο Πόζογλου ήθελε με αυτόν τον τρόπο να εκφράσει την αγάπη του και την στεναχώρια προς το πρόσωπο του άτυχου παιδιού.»

Για το αν ήξερε τον Άγγελο:

«Προσωπικά δεν το ήξερα το παιδί. Από το δυσάρεστο γεγονός και μετά, έμαθα ότι ήταν ένα πολύ καλό παιδί, πολύ καλός ποδοσφαιριστής, με άψογο χαρακτήρα, πολύ καλή συμπεριφορά και από καλή οικογένεια.»

Για το αν ο Πόζογλου δέχτηκε κάρτα:

«Όχι δεν δέχτηκε κάρτα. Ενημερώσαμε τον διαιτητή πριν την αναμέτρηση πως ο παίκτης θέλει να πραγματοποιήσει αυτή την ενέργεια μέσα στο γήπεδο, ως φόρο τιμής προς το συγκεκριμένο παιδί και μας είπε απλά να μην βγάλει όλη την φανέλα.»


Για την κάρτα του Αγκάνθο και αν πιστεύει πως οι διαιτητές σε τέτοιες στιγμές πρέπει να είναι τυπολάτρες:

«Θεωρώ ότι σε τέτοιες στιγμές που οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να περάσουν μηνύματα αγάπης η τυπολατρεία είναι υπερβολική. Πιστεύω πως αυτό που έκανε ο διαιτητής στο δικό μας παιχνίδι, στην μικρή κατηγορία ήταν το σωστό.»

To Top