Συγκινητικές στιγμές στην ΕΠΣΜ: “Το βραβείο των πρωταθλητών ανήκει στον Άγγελο”! (photos-videos)

Μέσα σε έντονο συγκινησιακό κλίμα για τον αδόκητο χαμό του Άγγελου Τσιπούρα και με κιτρινόμαυρο χρώμα έγινε η γιορτή του Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή που διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας.

Στη διάρκεια της «Γιορτής του Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή», που διοργάνωσε η Ε.Π.Σ.Μ., στην κεντρική αίθουσα τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, τιμήθηκαν από πλευράς Άρη  οι Γιάννης Γιαννιώτας και Σωκράτης Διούδης που αγωνίστηκαν με την Εθνική Ελλάδας Νέων στον τελικό του EURO 2012 και οι οποίοι είχαν αγωνιστεί και στις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ξεχωριστή στιγμή όταν απονεμήθηκε το βραβείο των πρωταθλητών στην ομάδα Κ-17 του Άρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος την περυσινή αγωνιστική περίοδο. Ο προπονητής της ομάδας Τάσος Θέος  πήρε τον λόγο, κάλεσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιάννη Ψηφίδη να παραδώσει το βραβείο που πήρε η ομάδα στον πατέρα του αδικοχαμένου Άγγελου, Στέλιο Τσιπούρα και του το αφιέρωσε. “Το βραβείο των πρωταθλητών ανήκει στον Άγγελο”! Λόγια γεμάτα συγκίνηση που προκάλεσαν τα θερμά χειροκρότηματα των παρεβρισκομένων.

Το βραβείο θα μείνει στην οικογένεια Τσιπούρα για πάντα!

Παρόντες στην εκδήλωση είναι από πλευράς ΠΑΕ ο πρόεδρος Γιάννης Ψηφίδης, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, Τάσος Αβάνογλου, Άγγελος Σπυρίδων.

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι πρωταθλήτριες ομάδες γεννηθέντων 97 και 99 του Άρη από τους Γιάννη Ιωαννίδη και Κώστα Γκιουλέκα.



To Top