ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ακόμη πιο κοντά Άρης και Σάντε Σίλβα για την επιστροφή

Στο μεταγραφικό κάδρο του Άρη είναι εδώ και μέρες ο… γνώριμος Σάντε Σίλβα (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ). Ο Πορτογάλος είναι θεωρητικά πιο εύκολη περίπτωση, σε σχέση με τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος και αυτός απασχόλησε τους κιτρινόμαυρους, αφού δεν παίζει σχεδόν καθόλου στη Νότιγχαμ. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι Άρης και Σίλβα είναι ακόμη πιο κοντά…

Εφόσον δεν προκύψει κάποια επιπλοκή που θα περιπλέξει τα πράγματα και , ο Σίλβα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το αργότερο μέχρι τις αρχές του Ιανουαρίου, ώστε να ενταχθεί στην κιτρινόμαυρη ομάδα.

Ο Σάντε Σίλβα δεν έπεισε τους ανθρώπους της Νότιγχαμ Φόρεστ τους προηγούμενους μήνες, καθώς ο χρόνος συμμετοχής του είναι ελάχιστος, κάτι που τον αναγκάζει να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Δημοσιεύματα από την Αγγλία μάλιστα είχαν αναφέρει ότι η αγγλική ομάδα εφόσον βρεθεί η οικονομική “χρυσή τομή” είναι “ζεστή” για το διαζύγιο.

Παράλληλα, ανοικτό υπήρχε το ενδεχόμενο απόκτησης και ενός πλάγιου επιθετικού στον Άρη, εφόσον τελικά, ενώ αναζητείται να βρεθεί λύση για την αποχώρηση του Χαΐροβιτς, για τον οποίο ο εκπρόσωπος του έχει ενημερωθεί να αναζητήσει ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σίλβα αγωνίστηκε στον Άρη τη σεζόν 2020-2021 ως δανεικός, ενώ είχε αγωνιστεί νωρίτερα σε Γκιμαράες και Γουέστ Χαμ.

To Top