ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα “θέλω” του Άρη! Στα μεταγραφικά “ραντάρ” και ο Σίλβα, εκτός από την περίπτωση “Φέτφα”

Ο Άρης πέρα από την δύσκολη τετράδα αγώνων που έχει μέχρι το τέλος 2021 σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχει ανοιχτά τα μεταγραφικά του “ραντάρ” ενόψει Ιανουαρίου. Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα γίνουν πολλές κινήσεις.

Με δεδομένο ότι θα απουσιάσει ο Καμαρά στο Κόπα Άφρικα, ο Άρης αναμένεται να κινηθεί για έναν φορ, όπως και για έναν κεντρικό αμυντικό που θα προσφέρει μια αξιόπιστη εναλλακτική πίσω από Φαμπιάνο και Μπράμπετς.

Ανοικτό ακόμη υπάρχει το ενδεχόμενο απόκτησης και ενός πλάγιου επιθετικού, εφόσον τελικά, όπως αναφέρουμε σε άλλο ρεπορτάζ, βρεθεί λύση για την αποχώρηση του Χαΐροβιτς, για τον οποίο ο εκπρόσωπος του έχει ενημερωθεί να αναζητήσει ομάδα και εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο τότε ο Άρης πιθανόν να προσθέσει έναν ακόμη στις… πτέρυγες.

Όπως έχουμε αναφέρει σε άλλα ρεπορτάζ επίσης, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει μετά από 15 μήνες στον Άρη ο Γιάννης Φετφατζίδης, βέβαια χρειάζονται λεπτοί και προσεκτικοί χειρισμοί από όλες τις πλευρές!

Εκτός από τον “Φέτφα” στο κάδρο είναι και ο… γνώριμος επίσης Σάντε Σίλβα. Ο Πορτογάλος είναι θεωρητικά πιο εύκολη περίπτωση, αφού δεν παίζει σχεδόν καθόλου στη Νότιγχαμ.

Οριστικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί, τη στιγμή κατά την οποία παραμένει ανοιχτή η υπόθεση του CAS για τον Ντουρμισάι, ώστε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

To Top