ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η επιστροφή του Χάνλαν “κόβει” έναν ξένο από το ρόστερ του Άρη

Ο Ολιβιέ Χάνλαν προπονήθηκε χθες σε κανονικούς ρυθμούς και θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο, βάζοντας ένα δίλημμα στον Γιάννη Καστρίτη.

Η επιστροφή του Καναδού γκαρντ στο ροτέισον θα αποτελέσει την τρίτη και τελευταία αλλαγή ξένου για την ομάδα στον Α’ γύρο. Αυτό σημαίνει ότι ο προπονητής των κιτρινόμαυρων καλείται να επιλέξει ποιον από τους Γιάκα Κλόμπουτσαρ και Έρικ Λόκετ θα αναγκαστεί να αφήσει εκτός, μιας και ο Άρης αυτή την στιγμή διαθέτει εφτά ξένους (μαζί με τους Κάουαν, Γουίλιαμς, Τζούστον και Κέλι).

Να υπενθυμίσουμε ότι το μηνιαίο συμβόλαιο του Κλόμπουτσαρ εκπνέει την επόμενη εβδομάδα και ο Γιάννης Καστρίτης πρέπει να αποφασίσει μέχρι την Παρασκευή ποιος από τους δύο θα συνεχίσει με την ομάδα.  «Δεν έχουμε πάρει κάποια απόφαση και ανάλογα με τον Χάνλαν θα κινηθούμε.  Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τους παίκτες μας. Είναι όλοι φοβεροί χαρακτήρες και μαχητές. Είναι δύσκολη απόφαση» σημείωσε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο κόουτς του Άρη, ο οποίος με την επιστροφή του Χάνλαν θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον Κλόμπουτσαρ – ο οποίος βοήθησε με την ποιότητα του, αλλά και τη δυνατότηα να αναλάβει αρκετούς ρόλους – ή στον Λόκετ, ο οποίος έδειξε αρκετή ενέργεια και αποδεικνύεται ένας μαχητής για την ομάδα.

To Top