Ακόμη πιο κοντά στην οριστική συμφωνία ο Άρης με Ετέμπο!

Ο Πίτερ Ετέμπο είναι ακόμη πιο κοντά στην οριστική συμφωνία με τον Άρη και εφόσον συμβεί κι αυτό θα απομένει να οριστικοποιηθεί είναι η ημέρα άφιξής του, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.

Οι κιτρινόμαυροι είναι μια ανάσα στο να τα βρουν σε όλα με τον ποδοσφαιριστή μετά την προθεσμία που είχαν δώσει, επιβεβαιώνοντας και το ρεπορτάζ του BBC που ανέφερε νωρίτερα οτι απομένουν τα τυπικά. Ο λόγος της καθυστέρησης των τελευταίων ημερών ήταν στο τελικό deal με την Στόουκ. Αυτό αφορούσε τις διαπραγματεύσεις για τον τρόπο παραχώρησης του και όπως προκύπτει οι δύο πλευρές συμφώνησαν στον δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν, επικυρώνοντας την αρχική συμφωνία

Ο Άρης θα καλύψει μέρος του συμβολαίου του και όχι όλο το ποσό που είναι πάνω από 1.800.000 ευρώ.

Σημαντικό ρόλο σε αυτή τη μεταγραφή παίζει η παρουσία του Άλαν Πάρντιου στον πάγκο της ομάδας, όπως αναφέραμε και νωρίτερα, ανέλαβε να μιλήσει μαζί του.

Εφόσον πει το οριστικό ναι ο Ετέμπο που φαίνεται να είναι θέμα χρόνου, θα απομένει είναι η ακριβής ημερομηνία άφιξης του Νιγηριανού στη Θεσσαλονίκη καθώς χρειάζεται να τακτοποιηθούν κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες για την έκδοση της βίζας του αλλά και το μειονέκτημα του Ετέμπο έχει να κάνει με τον τραυματισμό που αντιμετώπισε στη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου με συνέπεια να έχει περάσει ένας χρόνος από τον τελευταίο επίσημο αγώνα του.

Προθεσμία 48 ωρών από τον Άρη για την απάντηση του Ετέμπο, διαφορετικά κινείται για άλλο χαφ

Ο 27χρονος είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Γουότφορντ, είχε βασικό ρόλο στο ξεκίνημα της χρονιάς αλλά ο τραυματισμός του στο γόνατο στον αγώνα (25/9/2021) με τη Νιουκάστλ τον κράτησε εκτός έως και τις αρχές Μαρτίου. Στην πραγματικότητα, δεν κατάφερε να μπει ξανά στη Γουότφορντ καθώς στα παιχνίδια που ακολούθησαν χρησιμοποιήθηκε μόλις τρεις φορές και συνολικά 27 λεπτά.

To Top