Ακόστα: «Αρης-ΠΑΟΚ, όπως Ρεάλ-Ατλέτικο»

Ένας από τους… πρωτάρηδες σε ένα ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ είναι ο Νόε Ακόστα. Ο Ισπανός δεν έκρυψε την λαχτάρα του για να αγωνιστεί στο παιχνίδι αυτό και το παρομοίασε σαν μια αναμέτρηση Ρεάλ-Ατλέτικο στη Μαδρίτη.

 Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του Άρη μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού υπογράμμισε ότι: «Θα είναι ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, στο οποίο όλοι οι παίκτες θέλουν να παίξουν. Είμαστε έτοιμοι και όποιος συμπαίκτης μου κληθεί να αγωνιστεί θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό».

Ο Ακόστα έδειξε να γνωρίζει τι σημαίνει ένα Άρης-ΠΑΟΚ: «Είναι ένα τοπικό ντέρμπι, η πόλη χωρίζεται στα δυο και όλη την εβδομάδα συζητάει γι αυτό, δημιουργώντας όμορφο συναίσθημα. Αν θέλαμε να το παρομοιάσουμε με ανάλογα ντέρμπι στην Ισπανία θα λέγαμε ότι είναι κάτι σαν το Ρεάλ-Ατλέτικο Μαδρίτης ή το Σεβίλλη-Μπέτις. Δεν έτυχε να ξαναδώ ένα Άρης-ΠΑΟΚ, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».

Σχετικά με την πίεση που υπάρχει στον Άρη, ο Ακόστα είπε: «Η ομάδα αναζητεί το τρίποντο, χάσαμε έδαφος και είναι λογικό να υπάρχει πίεση. Έχουμε όμως, την όρεξη να ανταποκριθούμε».

Για το ποιος φταίει είπε: «Όταν η ομάδα δεν πάει καλά στον αγωνιστικό χώρο, φταίμε εμείς που παίζουμε, οι ποδοσφαιριστές. Είμαστε έτοιμοι να δείξουμε την καλή μας εικόνα και αξίζουμε να έρθει».

Τέλος για το κλειδί της επιτυχίας την Κυριακή τόνισε: «Χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση επί 90’, θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι, οπότε δεν πρέπει να κάνουμε λάθη…».

 

To Top