Τόχα: «Μάθαμε να παίζουμε υπό πίεση…»

Ο Κάρλος Τόχα μίλησε και αυτός στο συνδρομητικό κανάλι μετά τους Σάκη Τσιώλη και Νόε Ακόστα.
 

«Είναι ένα παιχνίδι που περιμένουμε με μεγάλη αγωνία και χαρά. Όταν καλείσαι να αγωνιστείς το θέλεις πολύ και θεωρώ ότι είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αποδείξουμε ότι τα άτυχα αποτελέσματα που είχαμε μέχρι τώρα είναι μία παρένθεση την οποία κλείνουμε και κάνουμε μία νέα αρχή παίρνοντας τη νίκη» είπε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει: «Είναι ένα παιχνίδι ‘κλειδί’ και καθοριστικό για μας, που περιμένει όλη η πόλη. Αν το κερδίσουμε θα μας γεμίσει αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη για το μέλλον».

Σχετικά με την πίεση που ασκείται έπειτα από το κακό ξεκίνημα της σεζόν τόνισε: «Πίεση πάντα υπάρχει στο ποδόσφαιρο πόσο μάλλον όταν αγωνίζεσαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Άρης που υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις και στόχοι. Σε ένα τοπικό ντέρμπι που θα το παρακολουθήσει όλη η Ελλάδα και όλη η πόλη περιμένει το αποτέλεσμα καταλαβαίνετε ότι υπάρχει πίεση. Πίεση που υπάρχει σε μία μεγάλη ομάδα αλλά και αυτή που δεν έχουμε ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο. Εμείς είμαστε επαγγελματίες έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε υπό αυτή την πίεση ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε για να ξεφύγουμε από τη δύσκολη θέση και θεωρώ ότι η ομάδα είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις από εδώ και πέρα».

Ο Τόχα σχολίασε και τον αντίπαλο της Κυριακής τονίζοντας: «Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς ποδοσφαιριστές παρόλα αυτά όλοι μιλάνε για τον Βιεϊρίνια που είναι βαρόμετρο για την απόδοση της ομάδας. Έχει καλή ομάδα και θα γίνει ένα δύσκολο παιχνίδι».

To Top