Ακόστα: “Δεν είναι δικαιολογία τα δοκάρια”

Ο Νόε Ακόστα δεν χρησιμοποίησε τα… δοκάρια ως δικαιολογία για την κακή εμφάνιση του Άρη και εμφανίστηκε βέβαιος πως οι παίκτες θα αποδείξουν άμεσα ότι μπορούν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός υποστήριξε μετά τον αγώνα πως “είναι δύσκολο να δώσουμε εξηγήσεις. Είναι ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Δεν είναι δικαιολογία ότι δεν είχαμε τύχη, αλλά ίσως ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν είχαμε κάνει κάποιο από τα δοκάρια γκολ, αλλά δεν παίξαμε καλά” και πρόσθεσε πως “είναι και ψυχολογικό το θέμα πλέον. Δεν είναι στο καλύτερο επίπεδο η ψυχολογία μας. Ξεκινήσαμε δυνατά, αλλά στην πρώτη φάση δεχτήκαμε γκολ, δεν κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που έχουμε γιατί πάει η μπάλα στο δοκάρι και το βάρος γίνεται ακόμα μεγαλύτερο…”.
Για την συνέχεια τόνισε ότι “μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Είμαι σίγουρος ότι θα αποδείξουμε ότι μπορούμε… Καταλαβαίνουμε την ανησυχία και τον εκνευρισμό τους, αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει εμείς να βγάλουμε την ομάδα από την δύσκολη θέση”.

To Top