Μίσελ: «Δεν υπάρχει ‘μπορώ’, πλέον υπάρχει μόνο ‘πρέπει’ για μας»

Ο Μίσελ Γκαρμπίνι δεν έχει εξήγηση για την κακή πορεία της ομάδας του, ούτε για την ήττα στο σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος ήταν προβληματισμένος στις δηλώσεις του και μίλησε για τα “πρέπει” που έχει πλέον μπροστά του ο Άρης…

Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο Μίσελ υπογράμμισε: «Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα δεν έδειξε το πρόσωπο που έπρεπε να δείξει. Δέχτηκε δύο γκολ σχεδόν από αντεπιθέσεις, δεν ξέραμε πως να αντιδράσουμε σε αυτές τις αντεπιθέσεις, δεν σταθήκαμε καλά. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, επρέπε να βγούμε δυνατά στο δεύτερο μέρος για να πετύχουμε γκολ και να ξαναμπούμε στο παιχνίδι, αλλά δεκτήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση».

Ο αριστερός μπακ-χαφ συνέχισε λέγοντας: «Τα πράγματα γίνονται περίπλοκα, είναι πολύ δύσκολα και δεν ξέρουμε πραγματικά τι φταίει. Όλοι μας προσπαθήσαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο… Δεν τίθεται πλέον ζήτημα για το αν μπορούμε να αναστρέψουμε το κλίμα. Πρέπει να το κάνουμε με κάθε τρόπο, πρέπει να τα καταφέρουμε. Έρχεται ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, αλλά αν δουλέψουμε και βελτιωθούμε με τη δύναμη της έδρας και του κόσμου μας μπορούμε να τα καταφέρουμε».

To Top