Ακόστα: “Μεγάλη ομάδα ο Άρης, μεγάλος κόουτς ο Τσιώλης”

Ο Νόε Ακόστα ετοιμάζεται να φορέσει τα… κιτρινόμαυρα του Άρη, μετά την απόφαση της ΕΠΟ με την οποία τα συμβόλαια των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών που ανήκουν σε ΠΑΕ που υποβιβάζονται σε ερασιτεχνική κατηγορία λύνονται αυτοδίκαια και οι ποδοσφαιριστές καθίστανται ελεύθεροι. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

“Δεν το είχα ενημερωθεί. Ωστόσο το αντιλήφθηκα ψάχνοντας στο internet. Θα μάθω περισσότερα πράγματα το απόγευμα μετά και τη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου. Πιστεύω ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η διοίκηση μας κάλεσε” είπε ο Ακόστα μιλώντας στο “Αθλητικό Μετρόπολις” για να τονίσει σχετικά με το που θα συνεχίσει την καριέρα του: “Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Μετά τη σύσκεψη με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου θα είμαι σε θέση να πω πολλά περισσότερα».

Για το ενδιαφέρον του Άρη και τις πληροφορίες που τον θέλουν να συνεχίζει την καριέρα του στον κίτρινο σύλλογο ο δήλωσε: «Πράγματι έχει υπάρξει συνάντηση των διοικούντων του Άρη με τον ατζέντη μου. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο».

Για το πως βλέπει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη ο Ισπανός παίκτης δήλωσε:» Ο Άρης συγκαταλέγεται στις πιο σημαντικές ομάδες στην Ελλάδα και σίγουρα μια μετακίνηση μου σε αυτή την ομάδα θα αποτελούσε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα μου».

Για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί και πάλι στον Άρη με τους Γιακόπουβιτς, Ούμπιντες και Σανκαρέ ο Νόε Ακόστα δήλωσε: Το ρόστερ που υπήρχε στον Ολυμπιακό Βόλου ήταν πολύ ανταγωνιστικό και όποιος από αυτούς τους παίκτες πάει σε κάποια άλλη ομάδα θα βοηθήσει ιδαίτερα». Για την παρουσία του Σάκη Τσιώλη στο πάγκο των κιτρίνων δήλωσε: «Όταν τελειώσουν όλα θα είναι πολύ σημαντικό για μένα να συνεργαστώ ξανά με τον Σάκη Τσιώλη.
Ο Τσιώλης είναι ένας μεγάλος προπονητής».

To Top