Τζιφόπουλος: “Ενισχύεται ο Άρης σε όλες τις γραμμές”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιάννης Τζιφόπουλος, μίλησε για το μεταγραφικό… μπαράζ του Άρη με την απόκτηση των Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, Ουμπίντες, Ακόστα, χαρακτηρίζοντάς τες σπουδαίες μεταγραφές…

“Σίγουρα θα είναι και οι τέσσερις σημαντικές προσθήκες. Το πρόβλημα πλέον θα το έχει ο προπονητής, που θα έχει μεγάλο αριθμό παικτών! Ο Άρης ενισχύεται στη μεσαία γραμμή, στην άμυνα και στο νευραλγικό πόστο του τερματοφύλακα, διότι μετά την εγχείρηση του Σηφάκη μείναμε με δύο νέα παιδιά και ο έμπειρος Γιακούποβιτς θα δώσει λύσεις. Νομίζω ότι η παρουσία του πέρυσι ήταν πολύ καλή” είπε χαρακτηριστικά ο Τζιφόπουλος μιλώντας στα “Αθλητικά Νέα 98.7”.

Για τον Σανκαρε ανέφερε: «Είναι ένας καλός αμυντικός, ικανός στο ψηλό παιχνίδι και μπορεί να χαρακτηριστεί ογκόλιθος στο κέντρο της άμυνας. Θα δώσει πολλές λύσεις αμυντικά, αλλά και στα στημένα επιθετικά», είπε και συνέχισε για τις πολλές επιλογές στη συγκεκριμένη θέση: «Σίγουρα θα υπάρχει ανταγωνισμός. Υπάρχουν Λαζαρίδης, Ντικό, Παπαζαχαρίας, Γιαννίτσης και είναι δουλειά του προπονητή να επιλέγει κάθε φορά τους πιο κατάλληλους»

Για τον Ούμπιντες τόνισε: «Είναι πολύ δημιουργικός, μπουκαδόρος, μπαλαδόρος, βάζει γκολ, δημιουργεί… Μπορώ να πω ότι τα έχει όλα. Παίζει το ένας με έναν πολύ καλά, έχει την πάσα, είναι παίκτης χρήσιμος για την μεσαία γραμμή που αποτελεί βαρόμετρο. Είναι πολύ σημαντικό που ο Άρης παίρνει έναν χαφ που έχει την ικανότητα να σκοράρει».

Για τον Ακόστα επεσήμανε: «Μετά την φυγή του Ρεγκέιρο πάντα είχαμε προβλήματα από τα αριστερά και μεταφερόταν δεξιοπόδαροι ποδοσφαιριστές. Υπάρχει πλέον ο Ακόστα και ο Καπετάνος, ο προπονητής θα έχει να επιλέξει μεταξύ καλών παικτών, όλοι είναι χρήσιμοι στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος».

Σε γενικές γραμμές ακόμη ξεχώρισε: «Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα και για τους τέσσερις παίκτες είναι ότι ο προπονητής τους γνωρίζει πολύ καλά, τους έζησε μέσα από τις προπονήσεις, ξέρει την αξία και τη συμπεριφορά τους».

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη κατέθεσε: «Είναι μειονέκτημα η αποχή, βέβαια έγιναν κάποια φιλικά που την βοήθησαν. Το σημαντικό είναι να πάρει ο Άρης την Κυριακή τους τρεις βαθμούς. Αν συνδυαστεί αυτό με όμορφο ποδόσφαιρο θα επιφέρει μεγαλύτερη αισιοδοξία για την συνέχεια. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, δίχως προσπάθεια για 90 λεπτά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Είμαι πάντως αισιόδοξος για το παιχνίδι με την Ξάνθη»

To Top