Ακόστα: “Οι οπαδοί πληρώνουν την κακή διαχείριση των διοικήσεων”

Ο Νόε Ακόστα αγωνίστηκε μια χρονιά στον Άρη, την περσινή, αλλά ήταν από τους παίκτες που και δέθηκε με τον κόσμο και την ομάδα και αγαπήθηκε από τους φιλάθλους. Υπό αυτό το πρίσμα το αυριανό παιχνίδι έχει ξεχωριστή σημασία για τον ίδιο, όπως τουλάχιστον τόνισε σε συνέντευξή του.

Η συνέντευξη του Ισπανού πρώην παίκτη του Άρη και αντίπαλου αύριο με τον Λεβαδειακό δόθηκε στο “metrosport.gr”:

Πως σου φαίνεται που θα αγωνιστείς με την πρώην ομάδα σου, τον Άρη;

«Η αλήθεια είναι, ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα. Είχα την τύχη να αγωνιστώ στον Άρη και πάντα όταν θα πηγαίνω για παιχνίδι στο Χαριλάου, θα νιώθω πολύ ωραία».

Γνωρίζεις ότι ο Άρης βρίσκεται σε μία δύσκολη κατάσταση, με αρκετά προβλήματα;

«Ναι, το ξέρω. Ο Άρης αυτή τη στιγμή, περνάει μία από τις πιο χειρότερες στιγμές της ιστορίας του και θα ήθελα αυτό το παιχνίδι, να γινόταν κάτω από άλλες συνθήκες γι’ αυτόν. Δηλαδή, να αγωνίζεται, ώστε να κερδίσει τη θέση του στην Ευρώπη και όχι για τη σωτηρία».

Τι σκέφτεσαι και πως νιώθεις, που τα πράγματα για τους «κίτρινους», είναι άκρως αντίθετα;

«Νιώθω λυπημένος, για την κατάσταση που περνάει ο Άρης, αλλά το μεγάλο κακό δεν έγινε τώρα. Οι οπαδοί πληρώνουν την κακή διαχείριση, που έκαναν οι διοικήσεις των τελευταίων χρόνων».

Η θέση του Άρη στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, θα κάνει πιο εύκολο το έργο του Λεβαδειακού;

«Όχι, δεν πιστεύω πως θα είναι εύκολο παιχνίδι. Θεωρώ ότι φέτος, ο ανταγωνισμός των ομάδων είναι ο πιο ίσος, σε σχέση με τα τελευταία χρόνια. Ο Άρης έχεις καλούς ποδοσφαιριστές και όπως έχει αποδείξει, μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα».

Ποιος είναι ο στόχος του Λεβαδειακού, για τα επόμενα παιχνίδια;

«Ο στόχος, είναι να μαζέψουμε, όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, στα παιχνίδια που απομένουν».

Για τον Άρη αυτός ο αγώνας, θα είναι “τελικός”. Για την ομάδα σου, θα είναι εξίσου τόσο σημαντικός;

«Σε αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές, σχεδόν όλοι οι αγώνες θα είναι τελικοί, γιατί όλες οι ομάδες έχουν τους στόχους τους. Εμείς χρειαζόμαστε ακόμα βαθμούς, για να εξασφαλίσουμε τη θέση μας στην κατηγορία. Επίσης, πέρασαν αρκετές αγωνιστικές, χωρίς να κερδίσουμε. Θα είναι και για εμάς σημαντικό, να καταφέρουμε να κερδίσουμε».

Αγωνιστικά πως περιμένεις την αναμέτρηση;

«Είμαστε δυο ομάδες που παίζουμε καλό αμυντικό ποδόσφαιρο. Περιμένω ένα ισάξιο ματς, που όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη, θα κερδίσει».

Ο Λεβαδειακός έχει κάποιο πλεονέκτημα, για να πάρει τους τρεις βαθμούς;

«Όχι, δεν το πιστεύω αυτό. Αντιθέτως, ο Άρης έχει πάντα το πλεονέκτημα της έδρας με τους οπαδούς του, που θα του δίνουν δύναμη, όπως σε κάθε παιχνίδι. Αναμφισβήτητα, οι Αρειανοί είναι οι καλύτεροι οπαδοί της Ελλάδας».

To Top