Εκπλήξεις στο… προσκήνιο

Φουλ αγωνιστική δράση, στοιχηματικός οργασμός και η αγωνία στο… κόκκινο. Αυτά είναι τα τρία βασικά χαρακτηριστικά του Σαββατοκύριακου, με τη σημερινή ημέρα να ανοίγει το χορταστικό «μενού» ενός πλούσιου κουπονιού.

Η Σουπερλίγκα επιστρέφει με τρεις αμφίρροπες αναμετρήσεις που θα ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα στην ουρά ή θα τα περιπλέξουν ακόμα περισσότερο. Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Πανθρακικό, ο Πλατανιάς ψάχνει το αποφασιστικό βήμα παραμονής κόντρα στον ΠΑΟΚ και η Κέρκυρα «κυνηγά» βαθμό ή βαθμούς απο τον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό. Στην Αγγλία η Premier League συνεχίζεται με «κουτσουρεμένη» αγωνιστική, αλλά και με δύο αναμετρήσεις για το Κύπελλο, όπως και μοναδικές αναλύσεις για την Football League.

Πάμε στα σημερινά μας προγνωστικά και αρχίζουμε απο την κατηγορία «Μονά» και το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι ο «Άσσος» της Σαμπαντέλ κόντρα στην Πονφεραντίνα σε απόδοση 2.05. Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Σαμπαντέλ τον τελευταίο καιρό, έχοντας βάλει για τα… καλά πλώρη για το πλασάρισμά της στην προνομιούχο πρώτη εξάδα. Οι γηπεδούχοι έχουν δεχθεί μόλις μία ήττα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (3-1-1), ενώ η τελευταία οκτάδα αγώνων τους απαρτίζεται από 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Συνεχίζουμε με τον «Άσσο» της Στέρλινγκ Άλμπιον επί της Ιστ Στέρλινγκ σε απόδοση 2.00. Μια άλλη ομάδα δείχνει ότι είναι τον τελευταίο μήνα η Στέρλινγκ Άλμπιον, η οποία πραγματοποιεί την αντεπίθεση της. Οι γηπεδούχοι βρίσκονταν για περίπου πέντε μήνες στον πάτο της βαθμολογίας, πλέον όμως μετά το αήττητο σερί των εφτά αγώνων έχουν κερδίσει τρεις θέσεις στην κατάταξη και δείχνουν ικανοί να κυνηγήσουν ακόμη και τα πλέι οφ! Σήμερα θα τους στηρίξουμε κόντρα σε μία ομάδα που σήμερα είναι… νοσοκομείο, μια και θα στερηθεί τριών εκ των τεσσάρων αμυντικών που παρέταξε κόντρα στη Ρέιντζερς το περασμένο Σάββατο. Απο την Β’ Ισπανίας έχουμε κρατήσει και το Over 2.5 στον αγώνα Αλμερία – Λας Πάλμας σε απόδοση 1.87, ενώ το βράδυ πάμε με τον Άσσο του Κολοράντο κόντρα στην Φιλαδέλφεια για το MLS. Αήττητο είναι το Κολοράντο σε σύνολο πέντε αναμετρήσεων με τη Φιλαδέλφεια, μετρώντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική δεν άξιζε την ήττα και σήμερα πάση θυσία θα προσπαθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος κόντρα σε μία ομάδα που στην πρεμιέρα έδειξε πως δεν είναι ακόμα έτοιμη.

Οι «Μπόμπες» σήμερα έχουν την τιμητική τους, αφού έχουμε κρατήσει 9 αγώνες που προβλέπουμε την… έκπληξη. Πιο δυνατό απο αυτά είναι το Χ2 της ΑΕ Λεμεσού μέσα στην έδρα του ΑΠΟΕΛ σε απόδοση 2.00. Δικαίωση στο εφετείο για τους φιλοξενούμενους και +3 βαθμούς από τον παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Στα καθαρά αγωνιστικά έκανε επίδειξη δύναμης στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την ουραγό Πάφο, την οποία συνέτριψε με 4-0, σημειώνοντας και τα τέσσερα τέρματά της στο πρώτο ημίχρονο και πάει με τη καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο σημερινό ντέρμπι. Βέβαια απέναντί της έχει σήμερα μια φορμαρισμένη ομάδα που δύσκολα χάνει. Παρ’ όλα αυτά θα επιστευτούμε τους φιλοξενούμενους που διαθέτουν την ομάδα για να πάρουν αποτέλεσμα στο «ΓΣΠ». Απο την Αγγλία έχουν κρατήσει 4 «Μπόμπες». Πρόκειται για το Χ2 της Μπλάκμπουλ με αντίπαλο τη Γουότφορντ σε απόδοση 2.14, το Χ2 της Γουόλσολ επί της Σουίντον που προσφέρεται στο 2.32, το 1Χ της Έμπσφλιτ κόντρα στη Νιούπορτ που παίζεται στο 2.00 και τέλος το Χ2 της Μπάροου μέσα στην έδρα της Φόρεστ Γκριν σε απόδοση 2.44. Δείτε εδώ αναλυτικά και τα 9 σημεία στην κατηγορία «Μπόμπες».

Στην κατηγορία Σύστημα έχουμε επιλέξει έξι παιχνίδια όλα σε Draw No Bet (σε περίπτωση ισοπαλίας έχουμε απόδοση «μονάδα) σε σύστημα 3-5-6 (27 στήλες x 3€) και συνολικό ποντάρισμα 81€. Αναλυτικά τα σημεία:

Βίλεμ – Φένλο 2 DNB (1.95)

Ιστανμπούλ – Καϊσέρισπορ 2 DNB (1.95)

Κρόιτερ Φιρφ – Χόφενχαϊμ 2 DNB (2.00)

Τρανμίρ – Όλνταμ 2 DNB (2.50)

Ράγιο Βαγιεκάνο – Εσπανιόλ 2 DNB (2.75)

Σερκλ Μπριζ – Μονς 2 DNB (1.95)

Στην Κατηγορία «Μπάσκετ» ο tipster μας έχει επιλέξει δύο αγώνες για σήμερα, αμφότεροι από το ισπανικό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα πάμε με το +8 της Εστουντιάντες στον εκτός έδρας αγώνα με τη Βαλένθια (απόδοση 1.82) και με το +13 Βαγιαδολίδ κόντρα στην Μπιλμπάο σε απόδοση 1.85.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis, παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore μας και δείτε αύριο τον αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ Live.

To Top