Ακόστα: «Πρόμπιερζ και Αστέρας, τα αίτια της φετινής αποτυχίας»

Στη διακοπή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και στον… Μίχαλ Πρόμπιερζ επικέντρωσε τα κύρια αίτια της φετινής αποτυχίας του Άρη ο σκόρερ της σημερινής αναμέτρησης, Νοέ Ακόστα.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο Ισπανός χαφ ξεκαθάρισε αρχικά, αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Κέρκυρα: «Θέλω να υπογραμμίσω ότι μπήκαμε για να κερδίσουμε. Το θέλαμε πάρα πολύ, αλλά δεν το καταφέραμε. Ίσως και η τύχη να μην μας άφησε να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να έχουμε το κίνητρο να κερδίζουμε σε όλα τα παιχνίδια, είτε η ομάδα κυνηγά κάποιον αγωνιστικό στόχο είτε όχι».

Σε ερώτηση για τα σημεία – κλειδί που καταδίκασαν τη φετινή σεζόν σε αποτυχία, ο Ακόστα «φωτογράφισε» τον Πρόμπιερζ χωρίς καν να τον κατονομάσει, ενώ στάθηκε και στη διακοπή του αγώνα με τον Αστέρα: «Θα σταθώ σε δύο σημεία, τα οποία επηρέασαν περισσότερο κατά τη γνώμη μου. Μετά την αποχώρηση του προπονητή με τον οποίο ξεκινήσαμε τη χρονιά, δεν έγινε η καλύτερη δυνατή επιλογή και αυτό φάνηκε και αποτελέσματα. Επίσης, καθοριστικός παράγοντας ήταν αυτό που έγινε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης».

To Top