Πικρία, αλλά και οργή του κόσμου για το αρνητικό ρεκόρ της εξαετίας με λαϊκά δικαστήρια

Η 9η θέση στην οποία τερμάτισε ο Άρης με 37 βαθμούς είναι αρνητικό ρεκόρ των τελευταίων έξι χρόνων. Οι κίτρινοι κατρακύλησαν στην ένατη θέση, μετά την ισοπαλία επί της Κέρκυρας (1-1). Πικρία, προβληματισμός, αλλά και οργή στον κόσμο της ομάδας.
Τα νούμερα είναι χαρακτηριστικά της φετινής κιτρινόμαυρης αποτυχίας. Οι θέσεις του Άρη τα προηγούμενα έξι χρόνια:

2010-11 6η θέση, 45 βαθμούς

2009-10 5η θέση 46 βαθμούς

2008-09 6η θέση 47 βαθμούς


2007-08 4η θέση 50 βαθμούς


2006-07 4η θέση 46 βαθμούς

Γίνεται αντιληπτή και η βαθμολογική κατρακύλα (η χειρότερη θέση της εξαετίας), αλλά και η συγκομιδή βαθμών. Οι 37 βαθμοί είναι αρνητικό ρεκόρ. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει την πικρία και τον προβληματισμό στον κόσμο της ομάδας. Και φυσικά την οργή του, αφού δεν μπορεί να χωνέψει τον αγωνιστικό κατήφορο της! 

Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά τον αγώνα περίπου 50 οπαδοί του Άρη περίμεναν τους παίκτες έξω από τα αποδυτήρια επί της οδού Αλεξάνδρου Παπαναστασίου. Εκεί τους αποδοκίμασαν έντονα την ώρα που ετοιμάστηκαν να επιβιβαστούν στο πούλμαν. Τα λόγια τους είναι χαρακτηριστικά της πικρίας όλων: «Συγχαρητήρια ‘μπράβο’ σας, τερματίσατε στην 9η θέση…» όπως και το ότι «Δεν αξίζετε να φοράτε αυτή τη φανέλα», «Ντροπή».

Την ίδια ώρα, άλλοι οπαδοί είχαν συγκεντρωθεί και στην πίσω πλευρά του γηπέδου επί της Αλκμήνης, ζητώντας να δουν τον πρόεδρο της ΠΑΕ, ή κάποιον άλλον εκπρόσωπο της διοίκησης, ζητώντας εξηγήσεις για την νέα αποτυχημένη χρονιά σε όλα τα επίπεδα…

To Top