Ακόστα: “Τώρα νιώθω περισσότερο οπαδός του Άρη!”

Ο Νόε Ακόστα προτίμησε να μη συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, αλλά νιώθει οπαδός της ομάδας! Δεν θα αγωνιστεί αύριο στη Λιβαδειά, γιατί είναι τραυματίας, τόνισε ωστόσο ότι ενημερώνεται καθημερινά για όσα συμβαίνουν στην ομάδα με την οποία πέρσι έκανε πολύ καλή χρονιά.

Η συνέντευξη του Νόε Ακόστα στο sport2310.gr:

Πως νιώθεις που δεν θα αγωνιστείς στο παιχνίδι με την πρώην ομάδα σου, τον Άρη;

«Είναι κρίμα, που δε θα μπορέσω να αγωνιστώ σε αυτό το παιχνίδι, λόγω τραυματισμού. Πραγματικά, είχα πολλή όρεξη να παίξω, γιατί είναι ιδιαίτερο ματς για μένα. Ελπίζω, στο  επόμενο του δεύτερου γύρου, να είμαι παρών στη Θεσσαλονίκη, στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Πως θα χαρακτήριζες αυτό το ματς για τον Λεβαδειακό;

«Για οποιαδήποτε ομάδα, ο Άρης είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, έτσι και για την ομάδα μου. Δυστυχώς, μέχρι τώρα, δεν έχουμε καθόλου τύχη στο πρωτάθλημα και χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς, ώστε να απομακρυνθούμε από τις θέσεις του υποβιβασμού. Από την άλλη, ο Άρης προέρχεται από θετικά αποτελέσματα, μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό και τη νίκη επί της Βέροιας. Πιστεύω πως θα γίνει ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Ελπίζω ο Λεβαδειακός να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ωστόσο, θεωρώ πως και οι δυο ομάδες αξίζουν να βρίσκονται πιο ψηλά».

Από τη μέρα που αποχώρησες από τους «κίτρινους», ενδιαφέρεσαι να μάθεις τα νέα της ομάδας; Παρακολουθείς της πορεία της στο πρωτάθλημα;

«Ναι, φυσικά. Τώρα νιώθω περισσότερο οπαδός του Άρη. Κάθε εβδομάδα ενημερώνομαι για τα αποτελέσματα και προσπαθώ να παρακολουθώ και τα παιχνίδια, όταν δεν έχω αγωνιστικές υποχρεώσεις τις ίδιες ώρες».

Συνεχίζεις να έχεις φίλους στον Άρη και να επικοινωνείς μαζί τους;

«Βέβαια. Έχω πολύ καλές σχέσεις με όλους και μιλάω συχνά με τους περσινούς συμπαίκτες μου, μέσω του διαδικτύου. Συγκεκριμένα, επικοινωνώ αρκετά με τον Τριανταφυλλάκο, αλλά και με άλλους. Ήδη, ανυπομονώ να έρθει το παιχνίδι του δεύτερου γύρου, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για να συναντήσω όλους τους παλιούς συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους του Άρη».

Έχεις όμορφες αναμνήσεις;

«Η αλήθεια είναι, πως ναι. Έχω υπέροχες αναμνήσεις, από όλα τα παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη, τη ζωή μου εκεί και εννοείται πως δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ, την στοργή των φίλων του Άρη».

 

To Top