Αποφυλακίστηκε και ο Τσακογιάννης

Ο Γιώργος Τσακογιάννης, ο οποίος ήταν μεταξύ των κατηγορουμένων για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων που ξέσπασε το καλοκαίρι του 2011, βγήκε από τη φυλακή λίγο πριν συμπληρώσει 18μηνο.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Ηλιούπολης ήταν προφυλακισμένος εδώ και 16 μήνες κάτι που σήμαινε ότι στο τέλος του χρονου θα έπρεπε βάσει νόμου να αφεθεί ελεύθερος (το μάξιμουμ όριο αποφυλάκισης είναι 18 μήνες), όμως τελικά από την Παρασκευή (9/11) είναι ελεύθερος.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τσακογιάννης βγήκε από τη φυλακή Τρικάλων που κρατείτο, με τον Εισαγγελέα να εισηγείται θετικά στο αίτημα αποφυλάκισής του και να έχει τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι από τα 300.000 ευρώ που είχε οριστεί αρχικά, η εγγύηση για την αποφυλάκισή του μειώθηκε κατά το ήμισυ, ενώ του απαγορεύτηκε η δυνατότητα εξόδου από τη χώρα και έχει παράλληλα την υποχρέωση να δίνει συχνά “παρών” σε αστυνομικό τμήμα.

Ο Γιώργος Τσακογιάννης έγινε έτσι ο τρίτος κατηγορούμενος για την υπόθεση στημένων αγώνων, μετά τους Αχιλλέα Μπέο και Βασίλη Καρακούλια, που είναι πλέον ελεύθερος μετά την προφυλάκισή του.

Πηγή: sport24.gr

 

To Top